Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit tudnék kezdeni ilyen...

Mit tudnék kezdeni ilyen helyzetben? Tegyek feljelentést?

Figyelt kérdés
El lopták a biciklim, és megtaláltam hátsó belsőgumi nélkül, rozsdásan, szét rohadva. Kapnék ezért valami kártérítést, vagy lenne bármi értelme az egésznek?

nov. 30. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
A deáktéri pad alatt találtad meg? Mintha hallottam volna az esetről.
dec. 1. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Volt biztosításod a kerékpárra?

Ha igen, és történt rendőrségi feljelentés, a biztosítótól kaphatsz kártérítést.

Ha nem volt biztosításod, akkor kitől szeretnél kártérítést kapni? Ebben az esetben csak akkor kaphatsz, ha történt rendőrségi feljeletés, elfogták az elkövetőt, megvolt a bírósági tárgyalás, elítélték az illetőt... és te polgári peres eljárásban igényled.

De én konkrétan ilyenről még nem hallottam, hogy valakinek sikerült volna keresztülvinni. Amikor az enyémet ellopták, a rendőr konkrétan azt mondta, hogy ha még akarok kerékpározni, vegyek másikat...

dec. 1. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezért ha szétrohadva találtál egy állítólagos tőled lopott bringát az nem most vesztette el tiéd jellegét. Honnan tudod, hogy a tiéd volt? Mivel bizonyítod?
dec. 1. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány év után találtad meg?
dec. 1. 08:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából tudom ki vitte el, konkrétan a szomszéd. Röviden annyi a story hogy itt hagytam baratnomnel 2-3 hónapra fedett helyen az időjárástól "elzarva", és mire vissza jöttem a szomszédba volt kibaszva az udvarba(és ugye hóba esőbe szarba hugyba kint volt).
dec. 1. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Így én is jártam, de mire érte mentem, nyoma veszett. :(
dec. 1. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És a barinőcske mit csinált azalatt a 2-3 hónap alatt?
dec. 1. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen bicikli?

Az eddig elmondottak alapján tudok következteni hogy valami 20ezer forintos futkosó.

dec. 1. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább valami hosszúhajú D kosaras lehetett.
dec. 2. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bringát és barátnőt nem hagyunk magára 2-3 hónapra!
dec. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!