Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg így kellett szólnia a...

Tényleg így kellett szólnia a sógornőmnek mikor nem is tudtam róla?

Figyelt kérdés

Nemrég értünk haza anyósoméktól. Kis szilveszteri családi korai vacsora volt. Ott voltak a férjem bátyjai és a nővére, mi.

Mindenkinek van már gyerkőc, a legkisebb a sógornőm babája 9 hónapos.

A gyerekek a másik szobába táncoltak éppen gyerekdalokra. A sógornőm segített valamit anyósomnak és addig megkért, hogy fogjam meg a babát. Így egy helyben nem volt el, úgyhogy sétálgattam vele és bementem a gyerekekhez a szobába. Rögtön rugózott is a lába a zenére, nagyon cuki volt.

2 perc után jött a sógornőm és ordít szinte velem, hogy a kicsi nem nézhet tv-t és mit képzelek magamról, hogy hozom őt ide.

Persze kiálltam magáért, hogy nem tudtam ez az egyik másik előbb anyósom is ugyanúgy bent volt a kicsivel és "táncoltak".

Igazából nem értem, hogy miért kellett ilyen stílusban szólnia.

dec. 31. 19:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
41%
El kell küldeni a bús pirschaba az ilyen kedves rokont a hülye kolkevel egyutt
jan. 1. 04:00
 12/40 anonim ***** válasza:
89%
Van mostanában ez a "x éves korig egyetlen pillanatra se láthat képernyőt" mentalitás, egyébként nem helyeslem hogy beültetni elé, de a "x percig zenére táncolunk ami ilyen készülékből jön" szerintem nem az a kategória.
jan. 1. 04:44
 13/40 anonim ***** válasza:
90%
En nem állnák vele többet szóba. Ez nem stílus.
jan. 1. 07:17
 14/40 anonim ***** válasza:
97%
4 honapos babam van, en sem vagyok hive a tv nezesnek, de azert na, ez mar a lo tuloldala. Raadasul ez az ordenare stilus, ez kritikan aluli.
jan. 1. 07:37
 15/40 anonim ***** válasza:
90%

Tévén szólt zene és a nagyobb gyerekek arra táncoltak?

Annak 9 hónaposnak kutya baja nem lesz 2 percnyi zenehalgatástol Ami TV ment.

De AZ anyukának már elöbb felhuzhaták AZ idegeit mással .

jan. 1. 08:19
 16/40 anonim ***** válasza:
23%
A 9 hónapos nem néz tévét. A nő rajtad töltötte ki az idegeit, megengedte magának
jan. 1. 09:14
 17/40 anonim ***** válasza:
69%
#5 Azért te sem vagy semmi... Elmész vendégségbe és akkor egyből előírod, hogy ne menjen a TV, mert az árt a te tökéletes kis babócádnak. Szerinted miért tapadt rá egyből a képernyőre? Mert otthon nem láthat ilyet és érdekes neki. Hozzánk is jönnek gyerkőcök, nálunk amolyan "háttérzajként" szokott menni a TV. Érdekes módon a gyerekeknek fel sem tűnik, társasozunk, labdázunk, dartsozunk. Én biztos elküldenélek melegebb éghajlatra, ha az otthonomban akarnál rendezkedni. Menjél akkor haza a babucikáddal.
jan. 1. 09:17
 18/40 anonim ***** válasza:
84%

Nem harap a tévé. Csak a proli buta így szűrte le, hogy a tévé vudu.

Vannak gyerekprogramok, lehet ellenőrizni mit néz stb.

Fölösleges fontoskodás, ettől már a leghulyébb is “entellektüell” nek érzi magát.

Ami veszélyes a társadalmi nyomás, agymosás amit a média végez, a kortárs csoport általi befolyásoltság tinikorban, stb.

jan. 1. 09:46
 19/40 anonim ***** válasza:
15%
#17 szerencse mert nem mennék hozzád, és igen , itthon sose lát a gyerek tv-t ha háttérzajként használnám egyből beülne elé. Nem volt probléma, egyből megértették hogy kicsi baba és nem jó neki a tv.
jan. 1. 09:52
 20/40 anonim ***** válasza:
18%
Dikk
jan. 1. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!