Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg ezért én vagyok a...

Tényleg ezért én vagyok a rossz mert nem írtam a sógornőmnek?

Figyelt kérdés

A sógornőm nemrég kórházba került, meg is műtötték.

Most a tesóm felhozta, hogy milyen bunkó voltam, tudtam hogy rossz állapotban van és nem jutott eszembe, hogy egy üzenetet írjak neki, hogy jobbulást.

Nem gondoltam, hogy most emiatt rossz lennék. A tesómtól megkérdeztem, hogy hogy van.

2022. márc. 3. 11:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
87%

Túl reagálják.

Tesódtól megkérdezted,hogy van.

Én pont azért nem írtam volna neki mert műtét után biztos nem arra lesz kedve,hogy vissza írkáljon.

2022. márc. 3. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Akivel nagyon jó a kapcsolatom arról önként érdeklődöm magamtól , nem kell a tesómnak szólnia. Én pl mindig érdeklődöm ha a sógornőm kórházban van.

Akkor ezek szerint te nem vagy vele ennyire jóban.

2022. márc. 3. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ez attól függ szerintem, hogy ti ketten hogy vagytok egymással (Te és sógornőd).

Rám is puffogott a férjem felnőtt lánya, (be kellett feküdnie egy nem túl kellemes kezelésre a kórhzba), és hogy nem érdeklődtem és nem kívántam jobbulást. Nem is értettem, mi baja, mivel finoman fogalmazva, soha nem bírtuk egymást. (Férjemnél én is érdeklődtem, de az értelmetlen, felszínes megjátszást utálom).

Valószínűleg ezzel te is így voltál, szerintem ne csinálj magadnak most gondot ebből.

2022. márc. 3. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

A tesódtól, tehát a sógornőd férjétől érdeklődtél. Ez így teljesen elegendő. Mi a tökömnek még külön neki írogatni? Egyébként holtbiztos, hogy a felesége mondta neki, hogy te bunkó vagy, magától neki se jutott volna eszébe, hogy bármit is rosszul csináltál volna.

Puffogjanak magukban, magasról tegyél rájuk!

2022. márc. 3. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Érdeklődtél a testvéredtől, tehát te megtetted, amit kell. Ha nem kerested őt magát is, nyilván nem vagytok nagyon jóban. Ergo mit hisztikézik, miért kéne mindenkinek is körülugrálnia? Fú de utálom az ilyen mártírokat...
2022. márc. 3. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként ha én rosszul vagyok, pont, hogy agybajt kapok a telefonálgatástól, írogatástól. Örülök, hogy élek, mikor a wc-re kimenni alig van erőm, akkor aztán ezek végképp nem érdekelnek.
2022. márc. 3. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én el sem tudom képzelni, hogy befekszem a kórházba, aztán sorra veszem ki nem írt. Azt nehezményezném, ha a szüleim is a párom nem érdeklődnének, de pl tesómról tudom, hogy szüleinktől érdeklődne, aztán várná, hogy hivjam, ha van erőm. De ezenkívül azzal foglalkozni, hogy kinek a kijének tehetek szemrehányást.. xD nevetségesnek érezném magam.
2022. márc. 3. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Kicsit tulreagálja
2022. márc. 4. 00:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Túlreagálja...

Amikor kórházban vagyok, pont nem kell a hívogatás - meg otthon sem.

2022. márc. 4. 09:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért írhattál volna neki.
2022. márc. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!