Miért van az hogy ha a szüleimmel vagyok rossz lesz a kedvem?
A szüleim társaságában szótlan vagyok, kedvetlen pedig nincs velük bajom, kedvesek velem. Miért van ez?
(A szüleim elváltak) 18 éves fiú vagyok
Valószínű hogy tudat alatti a probléma. Nem bízol bennük mert "elhagyott" az egyikük mikor váltak, vagy azt érzed esetleg a te hibád is a válás. Vagy ők ketten nem érzik jól magukat együtt és átragad rád is ez az érzés?
Érdemes volna őszintén magadba nézni, vahy esetleg szakember segítségét kérni, mert szerintem nem tudtad rendesen feldolgozni a családod szétesését. Nincs ezen mit szégyellni, az válásban érintett felnőttek/gyerekek 99%-a nem tudta helyesen feldolgozni.
Nem azert, mert unalmas, es eroltetett is, hogy kulon egyikkel, masikkal vagy? Ha egyutt laknatok, nem volna attrakcio, hogy talalkoztok, csak zajlana az elet.
De amugy 18 evesen minden lehetseges, erzed, hogy felnott leszel, mar nem erzed magad a gyerekuknek. Kesobb jobban fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!