Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért van az hogy ha a szüleim...

Miért van az hogy ha a szüleimmel vagyok rossz lesz a kedvem?

Figyelt kérdés

A szüleim társaságában szótlan vagyok, kedvetlen pedig nincs velük bajom, kedvesek velem. Miért van ez?

(A szüleim elváltak) 18 éves fiú vagyok

2021. jún. 14. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Valószínű hogy tudat alatti a probléma. Nem bízol bennük mert "elhagyott" az egyikük mikor váltak, vagy azt érzed esetleg a te hibád is a válás. Vagy ők ketten nem érzik jól magukat együtt és átragad rád is ez az érzés?

Érdemes volna őszintén magadba nézni, vahy esetleg szakember segítségét kérni, mert szerintem nem tudtad rendesen feldolgozni a családod szétesését. Nincs ezen mit szégyellni, az válásban érintett felnőttek/gyerekek 99%-a nem tudta helyesen feldolgozni.

2021. jún. 14. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Bizonytalanság, a felszabadult viselkedésre való képtelenség, amikor valaki nem tudja feldolgozni a gyerekkori traumát. A gyerek szá,mára a szülőpár egyetlen érzelmi egységet jelent, amikor ez felbomlik, a gyerek elbizonytalanodik.
2021. jún. 14. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Kéne valami cslaádi program, vagy pár angy beszélgetés, hogy kicsit feloldodj.
2021. jún. 14. 21:46
 4/5 anonim válasza:
69%
Anyámat meglátom élni sincs kedvem
2021. jún. 14. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem azert, mert unalmas, es eroltetett is, hogy kulon egyikkel, masikkal vagy? Ha egyutt laknatok, nem volna attrakcio, hogy talalkoztok, csak zajlana az elet.

De amugy 18 evesen minden lehetseges, erzed, hogy felnott leszel, mar nem erzed magad a gyerekuknek. Kesobb jobban fogod.

2021. jún. 15. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!