Van olyan családtagod, akit gyűlölsz?
Figyelt kérdés
Miért? Mit követett el ellened? Valami megbocsáthatatlan dolgot tett? Elárult? Cserben hagyott? Tönkretett? Ki volt az a személy?dec. 31. 13:49
11/21 anonim válasza:
Csak volt.
Már meghalt
A nagyanyám. Meg most is haragszom rá.
Egy szarkevero utálatos rohadék volt
12/21 anonim válasza:
Akár én is írhatnám amit a #11 írt, anyám felőli nagyanyámról. Csak ő még él... Nem hiányozna.
13/21 anonim válasza:
12 10 vagyok... öreganyám is él és sztm még engem is túlél...
15/21 anonim válasza:
#9 Szűnj meg te létezni! Semmirekellő...
16/21 anonim válasza:
Mutteromat.
Ha belekezdenék, mennyi minden van a számláján, egy hónapig írhatnám minimum...
17/21 A kérdező kommentje:
6# Mit követett el ellened, ha szabad kérdeznem?
jan. 1. 02:49
19/21 anonim válasza:
Mostohaanyámat, mert egy toxic szar, apámat csak megvetem, és lenézem, mert egy megalkuvó szánalomcsomag, aki úgy ugrál, ahogy a nő akarja.
20/21 anonim válasza:
Inkább csak olyanok, akiket nem kedvelek, vagy sok semleges, akikről azt se tudom kicsodák de ők engem felismernek valamilyen rejtélyes okból.
Gyűlölet nagyon erős érzelem, talán apám volt néha ehhez nagyon közel vagy idönként gyűlöltem is, de ma már a semlegesbe sorolom, amikor épp nem bosszant fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!