Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van olyan családtagod, akit...

Van olyan családtagod, akit gyűlölsz?

Figyelt kérdés
Miért? Mit követett el ellened? Valami megbocsáthatatlan dolgot tett? Elárult? Cserben hagyott? Tönkretett? Ki volt az a személy?

dec. 31. 13:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
durva lenne, ha gyűlölködnék. Arra nincs idő. Nem kedvelek mindenkit, az igaz.
dec. 31. 14:06
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Igen. A két szülőmet.
dec. 31. 14:21
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Apámat.

Nála nagyobb patkány jelenleg nem létezik a szememben.

dec. 31. 14:26
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy gyűlölöm-e, viszont ki nem állhatom a nővéremet, és ő sem engem. Nagyon régre nyúlik vissza ez az ellentét, aminek talán az lehet az oka, hogy nagyon különbözünk, és két teljesen más világban élünk, bár földrajzilag nem messze egymástól.
dec. 31. 14:38
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Csak az van 😅
dec. 31. 14:48
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

#5-ös mielőtt felkapod itt a vizet, okkal neveztem így az “apámat”. Vagy hát inkább donoromat, mert az apa jelző egy ilyen emberre sértő lenne a többi apára nézve.

Attól még, hogy nem álltam neki felsorolni milyen okból tartom patkánynak, attól még bőven tett érte, és jogosan érzek így, akkor is, ha leszavazod a válaszomat.

Boldot új évet kívánok!

dec. 31. 14:50
 7/21 anonim ***** válasza:
91%

Nincs.

Amúgy nem tartom a kapcsolatot a családdal. Anyámat kifejezettej gyűlöltem, mig társadalmi nyomásból tsrtottam a kapcsolatot, de miután lezartam a dolgot, elteltek évek, már tök közömbös. Mint valami régi ismerős, nem sokat gondolok rá. Nem erdekel, nem foglalkoztat.

dec. 31. 15:20
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

"Na, az a patkány, aki a szüleit meri gyűlölni. És még ő patkányoz másokat..."

Akit ütnek, vernek, éheztetnek, bantanak, molesztálnak, az mit szeressen a szüleiben?

Nem a normális szülőket szokták utálni.

dec. 31. 15:49
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
5: szunj mar meg letezni. Te mar egy masik kerdesnel is okoskodtal. Fogadd be mindenki alkoholista, agressziv, drogfuggo apjat meg anyjat, puszild oket korbe aztan kussolj be.
dec. 31. 15:51
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
Apám és öreganyám (apám anyja) igaz nem gyűlölöm őket, minek...csak megszakítottam velük a kapcsolatot.
dec. 31. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!