Rokonoknál ezt megkérdezhetem?
Figyelt kérdés
Van a földszinten egy db mosdó+wc (egybe), ahova mindenki jár, meg van egy csak wc az emeleten, de előzetesen megkértek mindenkit, hogy ha lehet, azt ne használjuk.
Szerintetek meg lehet beszélni, és ha igen hogyan, hogy azt szeretném hasznalni? Annyira nem közeli a kapcsolat, igazából anyumék mostanság kezdtek el velük szorosabb viszonyt ápolni, de én csak nagyon nagyon ritkán látom őket.
Vagy bunkóság??
(N)
tegnapelőtt 22:53
31/34 anonim válasza:
többször kiderült már, hogy ez a fétise. Állandóan ez a szrakodás jön belőle, itt meg válaszolgatnak neki, még én is:)
32/34 anonim válasza:
Ők vannak otthon, ők hozzák a szabályokat. Ha azt mondták hogy nem használják a vendégek a fentit akkor ne használják.
Ha meg az úri fenekednek nem jó a lenti mosdó akkor tartsd vissza, és majd ürítesz otthon :D
33/34 anonim válasza:
Nálunk is van emeltei fürdő és wc és fent van a hálószobánk is. Ebből kifolyólag soha senki nem mehet fel még az emeletre sem. A rokonok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!