Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokonoknál ezt megkérdezhetem?

Rokonoknál ezt megkérdezhetem?

Figyelt kérdés

Van a földszinten egy db mosdó+wc (egybe), ahova mindenki jár, meg van egy csak wc az emeleten, de előzetesen megkértek mindenkit, hogy ha lehet, azt ne használjuk.

Szerintetek meg lehet beszélni, és ha igen hogyan, hogy azt szeretném hasznalni? Annyira nem közeli a kapcsolat, igazából anyumék mostanság kezdtek el velük szorosabb viszonyt ápolni, de én csak nagyon nagyon ritkán látom őket.

Vagy bunkóság??

(N)

tegnapelőtt 22:53
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Összekeversz valakivel...
tegnapelőtt 23:45
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül műszaki problémáról lehet szó, hanem például előfordulhat, hogy egy-egy vendég rendkívül igénytelenül hagyja maga után a WC-t. Ilyen esetekben érthető, ha eleve nem szeretnék, hogy mindkét mosdót használják a vendégek, mivel így több takarítást igényelne. Ez a hozzáállás lehet fura sokaknak, de sajnos mi is tapasztaljuk néhány rokonunk után, hogy nem figyelnek a fürdőszoba rendben hagyására. Tartsd tiszteletben.
tegnap 00:12
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted de ne sértődj meg ha nemet mondanak, okkal kértek meg, hogy a másikat használd
tegnap 00:14
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg technikai oka lesz. Ismerek olyan házat, ahol eldugul a fenti wc. Csak kiswcre lehet használni, papír nélkül ha nagyon kell
tegnap 00:15
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az emeleti fürdő a miénk. Nem a vendégé.

A hálószoba is a miénk.

A vendég háló a vendégé.

Szeretem a vendégeim nyilván, akik hozzánk jönnek, de az én hálómba és fürdőben nincs dolguk.

tegnap 00:40
 16/34 anonim ***** válasza:
95%
Semmi közöd nincs az okához, az egyéni szocproblémád, hogy neked büdös egy emeletet közlekedni, semmilyen szinten nem releváns más házában. Azt mondták, hogy nem, tehát nem használhatod. Nyilván megvan az indokuk rá, amit viszont nem kötelesek veled megosztani.
tegnap 01:01
 17/34 anonim ***** válasza:
96%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

Nem értem, hogy miért nem lehet tiszteletben tartani a házigazda kérését???

A nem az nem.

tegnap 01:34
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
Folyamatosan vannak ezek a szros pisilős kérdések. Komolyan mint a bölcsiben. Próbálj meg szobatiszta maradni és ne járkálj idegen helyen mosdóba, ha ilyen problémáid vannak. Elmégy otthon, aztán kibírod míg hazaérsz vagy elmész valami közterületen és kész.
tegnap 02:50
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Világosan megmondták, hogy csak a lenti mosdót használhatjátok, ezen mi nem egyértelmű? Fogadd el és kész.
tegnap 02:59
 20/34 anonim ***** válasza:
20%
Menj és szard tele kérdezés nélkül a másik WC-t
tegnap 04:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!