Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan háborodott fel unokahú...

Jogosan háborodott fel unokahúgom az ajándékon?

Figyelt kérdés

Unokahúgomnak van egy 13 éves fia. A kissrác szereti a world of warplanes játékot, van pár makett repülője is, gondoltam hát veszek egyet, amilyet még nem láttam nála. Természetesen nagyon örült neki mikor kibontotta, viszont kedves unokahúgom odahajolt és halkan megjegyezte, "ilyen nácis dolgokat nem kéne idehordani".

Csak azért nem léptem le, mert szenteste volt és nem akartam balhét.

Így néz ki a repülő doboza:

[link]

tegnap 18:50
1 2 3 4
 21/31 Darius- ***** válasza:
53%
Az amerikai katonák is népírtást csináltak Laoszban, ezért kapott az osztag vezetője Nobel békedíjat. Később Irakban. Izrael pedig a szomszédos országokban teszi ezt napjainkban. Az ukrán háború is ezzel jár. Tehát ugyanazt csinálták, mint a nácik. Én a zsidókat nem tartom kiválasztott népnek, a második világháború során például sokkal több más nemzetiségű ember halt meg, mint ők. Nem látok semmi problémásat az ajándékban és mivel árúsíthatják, legális is. Ha ezt szeretné az illettő, akkor más ne szóljon bele, mert nem az ő ajándéka.
ma 01:30
 22/31 anonim ***** válasza:
13%

Unoka hugodnak Van igaza AZ ö háza AZ ö gyereke én sem engedném.

Sok más repölö makketet tudtál volna venni olyat Meg föleg amin nincs önkényuralmi jelkép.

ma 07:28
 23/31 anonim ***** válasza:
11 😆😆.
ma 07:56
 24/31 anonim ***** válasza:
85%
Sztm meg tulreagálja...legközelebb semmit nem kell venni, nem is mennék.
ma 08:01
 25/31 A kérdező kommentje:

Igen, ismerem ezt a törvényt. Szerintem a makett bőven kimeríti a történelem hiteles bemutatását, hiszen maga a makett az eredeti eszköz pontos kicsinyített másolata.

Nem gondolnám hogy egy 8.-ba készülő gyerek a tenyérnyi repülőjével integetve fog kimenni a tüntetésre, mert ez a törvény arra vonatkozik. Nem lehet horogkeresztes, vöröscsillagos zászlóval, táblával, pólóval kimenni az utcára.

Amúgy az a baj, hogy unokahúgom nagyon szeretné hogy művész legyen a gyereke (zongorista) a fiú viszont, mint egy fiú inkább vonzódik a technikai dolgokhoz. Fúr-farag, számítógépet, bringát, makettet bütyköl. Anyukának ezek "piszkos és unalmas" dolgok. Bezzeg a zongora!

Apuka meg ügyvéd, aki megivott 2 üveg bort szenteste. Sok vizet nem zavart.

ma 08:26
 26/31 Pumber89 ***** válasza:
67%

Ez a makett rohadt jól néz ki! 🤩

Engedd el a sok károgót akik szerint te vagy a rossz. Mégis milyen jelkép legyen egy 2. Vh-s német modellrepülőn? Peppa malac? Vagy mif@$zom a neve annak a dögnek. 😅

ma 09:05
 27/31 anonim ***** válasza:
65%

26

Szivárvány :D :D

ma 09:57
 28/31 anonim ***** válasza:
73%
Unokahúgod egyszerűen ostoba. Röviden és tömören. Ezek után nem járnék hozzá és nem is ajándékoznék. Csak szegény gyerekét sajnálom. :(
ma 10:04
 29/31 anonim ***** válasza:
19%
gyakoris autista logika. alamiben nem értünk egyet ne menjünk hozzá többet...
ma 10:14
 30/31 anonim ***** válasza:
60%

29

Ha ilyen gyökér akkor minek?

ma 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!