Ha megszületik az unokahúgomnál a kisbaba, az unokabátyámnak gratuláljak, hogy nagypapa lett? Nem hinném, hogy jó ötlet lenne az unokahúgomnak közvetlenül, hiszen elhidegültünk hosszú évekre.
Előzmények: nem láttam a felnövekedését. Minden csak a "pénzről", a vagyoni helyzetről szólt az egész rokonságban.
A belső értékeket is inkább anyagiakban mérték, amivel sosem akartam azonosulni. Már 11 éves koromban elhatároztam, hogy a túl harsány megnyilvánulásokat kerülni fogom.
Állítólag a jövő hónapban érkezik az újszülött. Az unokahúgom férjét egyáltalán nem ismerem.
Olyan képeslapra gondoltam, hogy a "társadalmi illem/illendőség kedvéért" stb. Valószínűleg ez túl száraz és tényközlő lenne gratulációnak.
Jókívánság, de mégsem engedném meg a túl közeli bizalmaskodást.
Unokabátyámmal nem romlott meg a viszony véglegesen a legutóbbi jelek szerint. El voltam foglalva 2019. augusztusáig.
2021. márciusától több-kevesebb rendszerességgel érdeklődött a sorsom alakulásáról. COVID miatt volt bizonytalan főként a találkozó.
6!
A kérdező nagybatyjanak a lánya az, aki szülni fog. Neki az unokája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!