Ha megszületik az unokahúgomnál a kisbaba, az unokabátyámnak gratuláljak, hogy nagypapa lett? Nem hinném, hogy jó ötlet lenne az unokahúgomnak közvetlenül, hiszen elhidegültünk hosszú évekre.
Előzmények: nem láttam a felnövekedését. Minden csak a "pénzről", a vagyoni helyzetről szólt az egész rokonságban.
A belső értékeket is inkább anyagiakban mérték, amivel sosem akartam azonosulni. Már 11 éves koromban elhatároztam, hogy a túl harsány megnyilvánulásokat kerülni fogom.
Állítólag a jövő hónapban érkezik az újszülött. Az unokahúgom férjét egyáltalán nem ismerem.
Nyilván nem egy nap alatt dől el minden.
Még nem kérdeztem meg, hogy van-e keresztanya jelölt (unokahúgom "kicsi" testvérkéje még csak 13 éves.)
Nyilván, ha a férje rokonságában van 16 éven felüli vállalkozó szellemű, aki keresztvíz alá tartaná majd a kicsit - abban az esetben visszalépnék a lehetőségtől.
1)
"Előzmények: nem láttam a felnövekedését. Minden csak a "pénzről", a vagyoni helyzetről szólt az egész rokonságban."
Csak halkan jegyzem meg, hogy erről inkább tehet a nagybátyád, mint az unokahúgod.
2)
Hogy jön ide a keresztanyaság?
A kérdésed szerint még gratulálni sem akarsz neki, most meg idelyukadunk ki!
"...abban az esetben visszalépnék a lehetőségtől."
Semmilyen lehetőségtől nem kell visszalépned, mert egyelőre nem úgy néz ki, hogy fel akarnak kérni.
Milyen dátum ez a 2048. dec.31.? És hogy jön a kérdéshez?
Most őszintén!
Miért lettél szellemileg totálkáros reggel fél 8 óta, 4 óra alatt?
Iszol, vagy drogozol?
Feldobtam a magas labdát? :)
Más elfoglaltságaim is vannak még napközben. A kérdéshez ráérek visszajönni 2048. december 31.-ig.
Nem két nap - és nem két hét - témája ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!