Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha megszületik az unokahúgomná...

Ha megszületik az unokahúgomnál a kisbaba, az unokabátyámnak gratuláljak, hogy nagypapa lett? Nem hinném, hogy jó ötlet lenne az unokahúgomnak közvetlenül, hiszen elhidegültünk hosszú évekre.

Figyelt kérdés

Előzmények: nem láttam a felnövekedését. Minden csak a "pénzről", a vagyoni helyzetről szólt az egész rokonságban.

A belső értékeket is inkább anyagiakban mérték, amivel sosem akartam azonosulni. Már 11 éves koromban elhatároztam, hogy a túl harsány megnyilvánulásokat kerülni fogom.

Állítólag a jövő hónapban érkezik az újszülött. Az unokahúgom férjét egyáltalán nem ismerem.

#tartalom és felszín összhangjának hiánya
2023. júl. 25. 07:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egy nap alatt dől el minden.

Még nem kérdeztem meg, hogy van-e keresztanya jelölt (unokahúgom "kicsi" testvérkéje még csak 13 éves.)

Nyilván, ha a férje rokonságában van 16 éven felüli vállalkozó szellemű, aki keresztvíz alá tartaná majd a kicsit - abban az esetben visszalépnék a lehetőségtől.

2023. júl. 25. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

1)

"Előzmények: nem láttam a felnövekedését. Minden csak a "pénzről", a vagyoni helyzetről szólt az egész rokonságban."

Csak halkan jegyzem meg, hogy erről inkább tehet a nagybátyád, mint az unokahúgod.

2)

Hogy jön ide a keresztanyaság?

A kérdésed szerint még gratulálni sem akarsz neki, most meg idelyukadunk ki!

"...abban az esetben visszalépnék a lehetőségtől."

Semmilyen lehetőségtől nem kell visszalépned, mert egyelőre nem úgy néz ki, hogy fel akarnak kérni.

2023. júl. 25. 11:04
 13/16 A kérdező kommentje:
2048. december 31.-ig valami csak történik... (amint írtam, nem egy nap alatt dől el minden.)
2023. júl. 25. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen dátum ez a 2048. dec.31.? És hogy jön a kérdéshez?

Most őszintén!

Miért lettél szellemileg totálkáros reggel fél 8 óta, 4 óra alatt?

Iszol, vagy drogozol?

2023. júl. 25. 11:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Feldobtam a magas labdát? :)

Más elfoglaltságaim is vannak még napközben. A kérdéshez ráérek visszajönni 2048. december 31.-ig.

Nem két nap - és nem két hét - témája ez.

2023. júl. 25. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
8! Unokabátyjnak akar gratulálni az Unokahúga szüléséhez. Akkor lenne a gyerek az unokája ha a nagybátyjának a lánya szülne. A kérdésben nem így van. Gondold át. A 2048 at én se értem.
2023. júl. 25. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!