Unokahúgomnak van egy 13 éves fia. A kissrác szereti a world of warplanes játékot, van pár makett repülője is, gondoltam hát veszek egyet, amilyet még nem láttam nála. Természetesen nagyon örült neki mikor kibontotta, viszont kedves unokahúgom odahajolt és halkan megjegyezte, "ilyen nácis dolgokat nem kéne idehordani".
Csak azért nem léptem le, mert szenteste volt és nem akartam balhét.
Húha, akkor reméljük, 8.-ba sem engedi a gyereket, mert ott a II. vh elég hosszú tananyagrész... :D
tegnap 19:09
3/23 anonim válasza:
Oh, te nagyon olcsón megúsztad. Nálunk egyik évben a nagyi vett a 14 éves féltestvéremnek egy szolid kis smink készletet, volt benne pár alapozó, szemceruza, spirál, szájfény, egy szép kis dobozban tükörrel, nem bazári nem hivalkodó. Anyuka és a mama között a vita eldurvult, anyuka üvöltve a kukába szórta az egészet, a kislány zokogva bújt a szobájába, nagymama bevágta maga mögött az ajtót és hazament, mi a többiek meg pislogtunk mint pocok a lisztben. Gyorsan vége lett a bulinak.
tegnap 19:20
4/23 anonim válasza:
Hát azért jó bunkó az unokahúgod. És a kettesnek igaza van, a második világháború elég hosszú lecke, ráadásul a lányom osztályát még el is vitték Auschwitzba rendhagyó történelem órára. Nem háborodott fel szerintem jogosan, de ha még nem is tetszik neki akkor sem illik szóvá tenni. Az embernek tisztába kell lennie a történelemmel, még akkor is ha az nem mindig aranyos.
tegnap 19:24
5/23 anonim válasza:
Unokahúgod egy "kicsit" baromnak tűnik, bocsánat. És nem, nem jogos a háborgása. Klassz ajándékot adtál, figyelembe vetted a kissrác hobbiját, és örült is neki.
Nekem van olyan ismerősöm egyébként, aki názi relikviákat is gyűjt (mondjuk korban kicsit idősebb, 50+os), de semmi náci szimpatizáció nincs benne, neki a korszak érdekes, meg a megvalósítások. Aki ennyire primitív, hogy egyből ilyeneket vizionál bele egy makett repcsibe (!), az valami szűklátókörű marharépa lehet.
tegnap 19:44
6/23 anonim válasza:
Szerencsére a rokonságban nincs ilyen, de ismerek olyan embert, aki mindenáron álomvilágban akarja tartani a gyerekét. Azt gondolja, hogy ha csak jó dolgokkal találkozik a gyerek, akkor az milyen jó lesz, teljesen tévesen. Ilyennek tudom elképzelni ezt a nőt is.
Az ilyen szúrkálódó megjegyzéseket el kell engedni.
tegnap 20:01
7/23 anonim válasza:
Természetesen nem volt igaza...... De a 3-as mondása nagyon tetszik "pislogtunk, mint pocok a lisztben" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ezt még nem hallottam 😁😁😁
tegnap 20:08
8/23 anonim válasza:
Ennyi erovel otthon az osszes makettet kidobhatna, hisz azok is haborura lettek fejlesztve. Semmivel se masabb egy Bf makett mint egy Corsair, Zero vagy Il.
tegnap 20:08
9/23 anonim válasza:
Á, nem kell nyolcadikig menni, mert már hetedikben végigveszik a második világháborút. ^^
tegnap 20:35
10/23 anonim válasza:
Aztán az ilyen mint unokatesód tipik megszavazná Hitler 2.0-t ha más a neve és a logója.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!