Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak ha itt vagyunk...

Mit csináljak ha itt vagyunk ketten unokahúgommal, és szinte egész nap telefonozik?

Figyelt kérdés
Bevallom, én is sokat szoktam, de ki megyek az udvarra, focizok, biciklizek, tollasozok stb. De ha én nem mennék ki, akkor ő se jönne. Ha hozzá szólok meg se hallja annyira bújja azt a ki****ott telefont, hogy legszívesebben kivágnám az ablakon. Elég ritkán vagyunk egy légkörbe és nem használja ki. Ez miért van?

aug. 8. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Úgy hívják motiváció. Kéne valami,ami legalább részben felkelti a figyelmét.
aug. 8. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy elég érdekes. Fogadd el vagy változtass rajta, de ha keveset találkoztok, ne azt az irányt válaszd, hogy boomer módon elkezdesz neki papolni, mert kontraproduktív lesz.
aug. 8. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Fogadj vele egy fagyiba, hogy ki bírja tovább telefon nélkül.
aug. 8. 12:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindegy már nem foglalkozok vele. Most az imént voltam kint focizni, ki se dugta az orrát. Megkérdeztem bújócskázunk-e, ahhoz még nincs kedve. Azért jöttem el, mert ő akarta, aztán ugyan azt csinálja mint mindig. Egész nap a házba tesped, döglik mást nem csinál.
aug. 8. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd, kis netfüggő penészvirág. :)
aug. 8. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Baromira nem érdekli a társaságod, ez van.

Biztos van jó pár ember (mondjuk a barátai), akikkel kimozdulna, de te nem vagy ilyen.

aug. 8. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Netfüggő. Az mindennél fontosabb számára. Keress más elfoglaltságot, mert őt aligha tudod ebből kizökkenteni. Azért megpróbálhatod, de ne keseredj el, ha nem sikerül, mert nem a te hibád.
aug. 9. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egyáltalán nem érdekled.

Mai napig fájdalmasan jut eszembe az a gyerekkori emlékem, amikor nekem még nem volt semmilyen telefonom, a külföldi unokatestvéreméknek viszont igen. Sokszor, mikor hazajöttek, annyira jólesett nekem is, ha a néném megengedte, hogy játsszak a telefonján. Történt egyszer, amikor elkértem a telefont, hogy ismét játsszak rajta (HOZZÁTESZEM, az unokatestvérem egészen addig végig nyomkodta a telefonját, amíg én, meg a család mással töltöttük el az időt), találtam is egy nagyon izgalmas játékot. Alig volt pár perce a telefon a kezemben, az unokatestvérem egyszer csak felállt a helyéről, és azt mondta, hogy ő inkább kimegy játszani, minthogy egész nap a telefont nyomkodja. Tudom, hogy hülyeség, de nekem az akkor nagyon rosszulesett.

Meg pont vele volt még egy olyan sztori, hogy a szobámban volt egy számítógép, amin éppen játszottam. Ő közben szerette volna kifesteni a körmét, de csak a számítógép íróasztalán tudta volna. Én oda is engedtem, közben a tesóm ideadta a laptopját, ha szeretnék rajta Simsezni. Mondtam oké, erre az unokatesóm már megjegyezte, hogy hihetetlen, hogy engem csak ezzel lehet elcsalni a géptől, aztán úgy megsértődött (bár nem értem, miért), hogy egész délután nem szólt hozzám. Persze azt el kellett fogadni, ha neki valamihez hirtelen nem volt kedve. Én mindig igyekeztem barátságos, figyelmes lenni vele, de ő egyszerűen nem az a típus volt, akit ez lázba hozta volna.

Most meg a barátom csinálja néha azt az idegesítő dolgot, hogy facebookozik, egy darabig én is nézem, amit ő, piszkálgatom, hogy figyeljen már rám, de semmi reakció. Amikor aztán én is előveszem a telefonom, mert egyszerűen csak unatkozom egyedül, akkor meg ő lerakja, és nem hagy békén, ölelget meg puszilgat, ami jó, de akkor miért kell megvárni azt, amíg én sem figyelek rá?

Ez ilyen. Csak akkor tudunk változtatni az ilyen személyiségen, ha megbeszéljük ezeket a problémákat, és nem az van rögtön, hogy "kib*szom azt a telefont". Aki mindig telefonozik, igazából csak unja a körülötte lévő világot, sőt még megteheti, amíg nem kell napi 8-12 órát dolgoznia, meg gyereket nevelnie.

aug. 10. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Vedd le a gagyád, arra már csak felfigyel 😂
aug. 17. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!