Hogy lehet a legkönnyebben túlélni a kínszenvedős karácsonyi családlátogatást?
Sajnos apósomat ki nem állhatom, de nem tehetem meg, hogy nem megyek, mert a páromnak tudom, mennyire fontos a családja és őt nem szeretném megbántani. Arról viszont nem tehetek, hogy én nem érzem jól magam a társaságukban, nem tudok velük miről beszélgetni, egyszerűen idegesítenek, főleg apósom.
Így minden karácsonykor a látogatás napja egy rémálom, ülök a kanapén, nézegetem az órám, de olyan, mintha egy óra nem 60, hanem 160 percből állna. Egy ott töltött nap egy örökkévalóság.
Nyilván az nem játszik, hogy elvonulok könyvet olvasni vagy elmegyek sétálni, pedig ahhoz lenne kedvem. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Minden hasznos tippért hálás lennék, hátha segít valamelyik...
Nem kell menni, ilyen egyszerű - igen, ENNYIRE egyszerű, valóban, csak fel kell nőni 😁😉
mert buszozhatna át a fél országon a csomagokkal, mert nem vezet - ez meg az ő baja, nem a tiéd. Tudod ki menne együgyű bunkókhoz. A párod annyira akar, menjen, egs, én maradnék otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!