Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha hirtelen eltűnnél kinek...

Ha hirtelen eltűnnél kinek mennyi idô után tűnne fel?

Figyelt kérdés
rokonok,barátok,család?
nov. 26. 22:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
A férjemnek nem az tűnne fel, hogy eltűntem, hanem az hogy nincs főtt kaja, akkor már érezné, hogy valami nem stimmel.
nov. 27. 07:02
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
A barátomnak legkésőbb 1 nap után, barátnőmnek, unokahúgomnak 2-3 nap múlva. A szomszédoknak nem tűnne fel, mert sokat vagyok távol.
nov. 27. 07:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A macskáimnak fél nap után. Nagyon idegesek szoktak rám lenni ha sokáig vagyok távol (nem a kaja miatt, az van kirakva bőven)

Amúgy rokonok leszarnák. Anyám is csak akkor jelentkezik ha neki kell valami. Talán 2-3 hónap után tűnne fel hogy nem reagálok a baromságaira.

nov. 27. 07:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem este észrevenné, hogy nem jöttem haza
nov. 27. 08:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Annak ellenére, hogy egyedül élek, 1 nap múlva biztosan feltűnne a családnak (legalábbis a szüleimnek), a legközelebbi barátoknak és a munkatársaknak is, mivel mindenkivel napi kapcsolatban vagyok.
nov. 27. 09:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A lányomnak kb 5 perc max, a férjemnek ha éhes, szóval nekik kb azonnal.

A távolabbi rokonoknál hónapok (szüleim nem élnek már), barátoknak 2-3 hét, mert szokott olyan zsúfoltabb időszak lenni, amikor max 2 hétre eltűnünk, annyi minden van. De azért 2-3 hét a max, utána már keresnének.

Munkahely: passz. Teamen belül talán nem keresnének napokig, mert külsős ügyfelekkel dolgozunk.

nov. 27. 09:35
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemnek azonnal, ha a munkanap végén nem ér el és nem is megyek haza.
nov. 27. 10:18
 18/22 Metionin ***** válasza:
100%
Páromnak aznap, munkahelynek, sporttársaknak másnap, anyámnak egy héten belül. Apám, hát...egyszer elmentem táborba és pont nem volt otthon, amikor elindultam. 1 hetes tábor volt, a 4. napon kérdezte meg anyámtól, hogy amúgy hol a gyerek. Mióta külön élek, ha nem szólna neki senki, fél év alatt talán eszébe jutna, hogy vajon élek-e még.
nov. 27. 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Munka után sétálni szoktam. Kb másfél órát (itthonról dolgozom, egész nap a számítógép előtt ülök)

Ha kicsit hosszabban sétálok a párom azonnal hív, hogy nem történt -e valami

A tesóm naponta felhív. Ha valamiért nem veszem fel, azonnal pánik módba kapcsol. Hívja a párom, üzeneteket küld.

nov. 27. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Férjemnek, gyerekeknek azonnal. Illetve nem mennék a gyerekekért délután, akkor elkezdene keresni az ovi. Kollégák szintén.

Szülőknek, barátoknak 2 hét kb.

nov. 27. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!