A férjemnek nem az tűnne fel, hogy eltűntem, hanem az hogy nincs főtt kaja, akkor már érezné, hogy valami nem stimmel.
nov. 27. 07:02
12/22 anonim válasza:
A barátomnak legkésőbb 1 nap után, barátnőmnek, unokahúgomnak 2-3 nap múlva. A szomszédoknak nem tűnne fel, mert sokat vagyok távol.
nov. 27. 07:35
13/22 anonim válasza:
A macskáimnak fél nap után. Nagyon idegesek szoktak rám lenni ha sokáig vagyok távol (nem a kaja miatt, az van kirakva bőven)
Amúgy rokonok leszarnák. Anyám is csak akkor jelentkezik ha neki kell valami. Talán 2-3 hónap után tűnne fel hogy nem reagálok a baromságaira.
nov. 27. 07:38
14/22 anonim válasza:
A feleségem este észrevenné, hogy nem jöttem haza
nov. 27. 08:37
15/22 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy egyedül élek, 1 nap múlva biztosan feltűnne a családnak (legalábbis a szüleimnek), a legközelebbi barátoknak és a munkatársaknak is, mivel mindenkivel napi kapcsolatban vagyok.
nov. 27. 09:00
16/22 anonim válasza:
A lányomnak kb 5 perc max, a férjemnek ha éhes, szóval nekik kb azonnal.
A távolabbi rokonoknál hónapok (szüleim nem élnek már), barátoknak 2-3 hét, mert szokott olyan zsúfoltabb időszak lenni, amikor max 2 hétre eltűnünk, annyi minden van. De azért 2-3 hét a max, utána már keresnének.
Munkahely: passz. Teamen belül talán nem keresnének napokig, mert külsős ügyfelekkel dolgozunk.
nov. 27. 09:35
17/22 anonim válasza:
A feleségemnek azonnal, ha a munkanap végén nem ér el és nem is megyek haza.
nov. 27. 10:18
18/22 Metionin válasza:
Páromnak aznap, munkahelynek, sporttársaknak másnap, anyámnak egy héten belül. Apám, hát...egyszer elmentem táborba és pont nem volt otthon, amikor elindultam. 1 hetes tábor volt, a 4. napon kérdezte meg anyámtól, hogy amúgy hol a gyerek. Mióta külön élek, ha nem szólna neki senki, fél év alatt talán eszébe jutna, hogy vajon élek-e még.
nov. 27. 10:59
19/22 anonim válasza:
Munka után sétálni szoktam. Kb másfél órát (itthonról dolgozom, egész nap a számítógép előtt ülök)
Ha kicsit hosszabban sétálok a párom azonnal hív, hogy nem történt -e valami
A tesóm naponta felhív. Ha valamiért nem veszem fel, azonnal pánik módba kapcsol. Hívja a párom, üzeneteket küld.
nov. 27. 15:11
20/22 anonim válasza:
Férjemnek, gyerekeknek azonnal. Illetve nem mennék a gyerekekért délután, akkor elkezdene keresni az ovi. Kollégák szintén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!