őszintén? nem nagyon hiányoznék kb senkinek! ez van
nov. 26. 22:51
2/22 anonim válasza:
Azonnal feltűnne, mert van itthon egy kisbaba. A férjem és apukám azonnal keresni és kerestetni kezdene.
nov. 26. 22:59
3/22 anonim válasza:
A kislányomnak 1 percen belül fel szokott tűnni és ennek hangot is ad. Másfél éves és épp nagyon anyás időszakát éli. A viccet félretéve: a gyerekeknek és a férjemnek valószínűleg nagyon hamar feltűnne. A szüleimmel napi kapcsolatban vagyok, az egyik testvéremmel is hetente többször beszélek, ahogy anyóssal is, úgyhogy szerintem ők is viszonylag hamar hiányolnának. A barátokkal több hónap is el szokott telni, amíg keressük egymást és akkor is benne van, hogy hetekkel később válaszol valamelyikünk, így ha nem hallanának rólam, betudnák ennek.
nov. 26. 22:59
4/22 anonim válasza:
Az exemnek pár nap múlva feltűnne. A rokonok hónapok után sem vennék észre.
nov. 26. 23:04
5/22 anonim válasza:
Hamar.
Pl lányomnak ha nem vagyok otthon. Barátoknak is 2 3 nap.
nov. 26. 23:24
6/22 anonim válasza:
30 éves vagyok, egyedül lakom. Szerintem anyámnak 3-4 napon belül tűnne fel, az összejárós barátnőmnek szintén annyi. Azért írtam így, mert egyikkel sem beszélünk feltétlenül napi szinten. A szomszédoknak max az tűnne fel, hogy nem áll a parkolóban a kocsi, de nem foglalkoznának vele, mert nincs hozzá közük, hogy ha elmentem, akkor hol vagyok, és hogy mikor jövök vissza.
nov. 27. 00:56
7/22 anonim válasza:
Nővéremnek talán 1 hét után gyanús lenne, de inkább arra gondolna, hogy megsértődtem, és azért nem írok neki vissza WhatsApp-on. Szomszédoknak, rokonoknak fel se tűnne.
nov. 27. 03:04
8/22 anonim válasza:
Szerintem hetek akár hónapok telnének el. Nyilván munkahelyemről keresnének, bár volt olyan, hogy nem vettem fel a főnöknek a telefont, letojta egy idő után.
Amúgy külföldön vagyok, ezért nem keresne a családom. Nem is nagyon beszélek velük. Komolyan írom, szerintem az első ember az albérlet tulajdonosa lenne aki rámnyitna, mivel nem fizettem a lakbért
nov. 27. 06:30
9/22 anonim válasza:
A férjemnek és a három gyerekemnek azonnal. A szüleimnek is két napon belül, folyton hívogatnak. Barátoknak talán egy-két hét múlva.
Munkaidőben meg a munkahelyemnek :D amennyi meló van most, félpercenként ellenőriznek, elég gyorsan csinálom-e.
nov. 27. 06:30
10/22 anonim válasza:
A szüleimnek 2-3 hét után. Nem lakunk együtt.
A lakótársamnak akivel közeli barátok vagyunk, 2-3 nap után, akkor kezdene kerestetni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!