Mi lenne ha minden jobboldali hirtelen eltűnne Magyarországról?
Megkérhetnélek, hogy definiáld a jobboldalit??
A fidesz elég erősen kisajátította a jobboldalt. Már csak az jobbos a fidesz szemében, aki fideszes. Mindenki más balos libsi.
Itt nem mindegy az, hogy az a kérdés, hogy a fidesz eltünne, vagy a tényleges jobboldal??
A "balos libsik" között rengeteg a vérbeli rasszista, homofób. Én őszintén sajnálom, hogy balos libsi vagyok már és nem fasiszta náci, ami lássuk be közelebb áll hozzám, mint a balos libsi.
Ha a fidesz tünne el az országból az hozhatna jót, kevesebb lenne a lopás, az uszítás, az értelmetlen gyűlölködés. Fura lehet, hogy rasszistaként papolok az értelmetlen gyűlöletről, holott közismert, hogy rasszistának senki nem születik. Én azt se tudtam mi az a "cigány", azt hittem hogy azok nem is élnek a mi országunkba. Én sem születtem rasszistának, hanem azzá váltam amiatt amiket láttam és amiket átéltem. De ez nem értelmetlen gyűlölködés, mert nem azért vagyok ilyen, mert valaki azt mondta, hogy ők rosszak. Nem nyaltam be semmilyen propagandát. Pl nem kezdem el Sorost utálni azért, mert Soros ösztöndíjon nevelkedett politikusok mutogatnak Sorosra, majd a szintén Soros ösztöndíjas m1 tudósító lehozza, hogy az ellenzék Soros bérenc.
Vagy nem vertem a nyálamat soha ezen az oldalon, hogy "mocskos nácik, csak a liberalizmus" az egyetlen járható út, majd utána balos libsizek itt az oldalon nyugodtan, mintha meg sem történt volna a rasszisták, homofóbok gyűlölése.
Na mindegy...
Ha az igazi jobboldaliak tünnének el, akik a "balos libsik" tömegében kószálnak, akkor lenne itt cudar világ. A fideszes birka arra megy úgy is amerre terelik őket. Ha 2 év múlva Orbán migránspárti lenne, akkor azt is szeretnék, hiszen ők voltak már igazi liberálisok, mi soha.
Mi nem azért lettünk olyanok amilyenek, mert azt mondták, hogy ez lesz jó nekünk. Mi azért lettünk ilyenek, mert láttuk amit láttunk és ez már belénk égett. Nem tudunk tőle szabadulni és nem is akarunk.
Míg a nagy büszke fideszes jobbosok alig pár éve jobbosok. Vissza lehet itt olvasni kérdéseket a fidesz jobboldali korszakából, mikor még sokan azt sem tudták, hogy ők már nem liberálisok, hanem már jobbosok, akkor is minket köpködtek, hogy "fasiszta nácik, csak a fidesz a jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!