Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Képes lenne létezni Magyarorsz...

Képes lenne létezni Magyarországon egy Fideszen kívüli jobboldali párt?

Figyelt kérdés

Tudom, ott a Mi Hazánk, de őket nem tudom komolyan venni, a szélsőjobbot meg amugy is elitélem.

Mit gondoltok, létezhet Magyarországon egy hazafias, mérsékelten konzervatív (de a Fidesznél lényegesen liberálisabb) párt, ami nem képviseli sem a nyugati multik és az EUs bürokraták, sem Kína és Oroszország érdekeit, hanem a magyar emberekét?

2021. máj. 25. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
A Fidesz egy baloldali komcsi párt.
2021. máj. 25. 20:46
 2/14 árokpart ***** válasza:
71%
Szerintem már nem.
2021. máj. 25. 20:48
 3/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nincs rá igény. Ha komcsi vagy, szavazz a moslékkoalícióra.
2021. máj. 25. 20:49
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Létezhet, léteznek, de az utóbbi években nem sokra mentek. A generációváltás, pártváltás több évtizedes folyamat is lehet (lásd például a baloldalon is még mindig az MSZP-DK az erősebb, az újító fiatalok, LMP, Együtt, Momentum még nem tudták kiszorítani őket, inkább csak asszisztensi pozícióban vannak).
2021. máj. 25. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem,legalábbis akkora párt,hogy tudjon képviselőt delegálni a parlamentbe önállóan nem. Emlékezz az MDF-re, a kisgazdákra,a KDNP-re,mind bedarálta a fidesz. Nem lehet önálló jobboldali platform,csakis orbán viktor egyszemélyes vezérlése.
2021. máj. 25. 20:52
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Van még jobboldali párt: Új Világ Néppárt, mérsékelt jobboldali párt. De még túl friss ahhoz, hogy megjósoljam hogy befut-e.
2021. máj. 25. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Mi Hazánk
2021. máj. 25. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
7* azt hozzáteszem, hogy azért írtam, mert egy jó ideje követem Toroczkai csatornáját, és nem az jött le eddig hogy egy szélsőjobbos názy lenne
2021. máj. 25. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Képes lenne létezni, de csak a Fidesz megszűnése után.
2021. máj. 25. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

A fidesz annyira jobboldali párt, mint amennyire a magyar népköztársaság népköztársaság volt, vagy amennyire a koreai népi demokratikus köztársaság demokratikus...

Mondani sok mindent lehet magunkról, de attól még nem lesz igaz, bár Goebbels filózott valami olyasmi nagyon sokszor mondanak valamit akkor azt el fogják hinni az emberek.

Én is mondhatom azt, hogy én vagyok Brad Pitt. Jöhettek autogramért! :)

2021. máj. 25. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!