Magyarországon lenne igény egy konzervatív, de kevésbé szélsőségekre hajlamos pártra, vezetésre?
Olyat, mint a német semmiképpen.
Miben konzervatív a CDU?Erre még senki sem választ.
-beengedett egy csomó arab meg afrikai migránst
-bevezette az egynemű házasságot
-bevezette a genderőrületet elég megnézni a német álláshirdetéseket Mann/Frau/X ez van kint.Fertő.
Attól mert egy pártra felmatricázod,hogy konzervatív meg jobboldali, attól nem lesz az.
A Fidesz sem fiatal demokrata.
"És mélyen eltemetni Trianon emlékét, megtagadni a határainkon kívül-rekedt magyarokat, őket a mesterséges országok szerves részének tekinteni."
Ezt miért kellene? Meg egyáltalán miért kellene gyökeresen megváltoztatni a hagyományokat? Attól, hogy bizonyos dolgokban nyitottabbak lennénk, még nem kellene mindent feladni, többek között ezeket a dolgokat sem, épp erről beszéltem.
"-beengedett egy csomó arab meg afrikai migránst"
Igen, ez a lépése vitatható volt, ebben például követhetnénk más utat.
"-bevezette az egynemű házasságot"
Ezt nem látom miért lenne probléma. Attól még a hagyományos házasság ugyanúgy létezik, nem érzem úgy, hogy ezzel bármilyen hagyomány sérült volna, esetleg csak bővült.
"-bevezette a genderőrületet elég megnézni a német álláshirdetéseket Mann/Frau/X ez van kint.Fertő."
És ez bárkinek hol fáj? Szerintem fölösleges, de ezt leszámítva nem érdekel és nem zavarna ha valakit ez boldogabbá tesz. Nem ettől lesz jobb vagy rosszabb az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!