Hogyan vészeljem át ezt az 1 hónapot a férjem családjával?
Hatalmas kellemetlensegbe kerultunk.
Elromlott a futes es egyenlore 3 het mulva tudjak megcsinálni. Addig a ferjem csaladjanal kell meghuzni magunkat.
A gond csak az hogy anyosomnak van egy nagy haza ahol a lanya meg a csaladja is el. Vagyis hat kozos a hazuk igy.
4 napja vagyunk itt de mar nagyon nehezen birom. Neki van ket nagyobb gyereke, akik amint haza ernek orjongenek. Hangosak, folyamatosan megy a tv. Az en gyerekem nem tud pihenni. Hiaba kertem hogy kicsit csendeseben de nincs semmi haszna. A ferjem nem erti mi a bajom szerinte nincs nagy hangoskodas.
Ugyanígy voltunk 2 éve mikor cseréltük a kazánt. A régit leszedték, kibélelték a kéményt, aztán 2 hétig nem jöttek berakni az újat, vagy műszaki próbára, hitelesítésre vártunk, már nem is tudom.
Vettünk 5 olcsó hősugárzót. Úgy voltam vele, nem érdekel a villanyszámla, ebben a 2 hétben nyomatni fogom őket. 15-16 fokot sikerült így csinálni (130m2 ház) éjjel nem volt gond, a hálóban aludtunk mind a 4-en, csukott ajtónál jó meleget csinált egész éjjel.
A fürdőt is tök jól befűtötte. Az amerikai konyhás nappali az előtérrel volt hideg. Néha a sütővel is befűtöttem, légkeverésen nyomatta a meleget rendesen, olyankor 17-18 fok volt. Abszolút kibírható volt így a 2 hét. Az emeleti zárható szobákban jó meleget csinált a hősugárzó. Én biztos nem költöznék el ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!