Mit lehet kezdeni a ferjem csaladjaval ha semmiképp nem akarnak már 7 éve elfogadni engem?
1.: 7 ÉV...ennyi idő alatt miért nem tanultad meg lexarni őket?
2.: Leszólják a szakmád...tudod hány nő köpi le a férfiakat, ha melósok?
Nálunk is ez van, csak tök fordítva. Engem azért néznek le, mert diplomás vagyok. Képzeld el, mikor az étteremben az após meg a sógornőjelölt (remélem nem lesz sokáig a sógorommal), azon nevetgélnek, milyen buták a diplomások, miközben mi ott ülünk a párommal, mindketten diplomások.
10 éve tűröm őket, a sógornőt csak 2 éve, de a világból ki tudnék futni, ha meglátom bármelyiküket. Apósom nőnapon és egyben születésnapomon úgy köszöntött fel, hogy az anyós a kezébe nyomta az ajándékot ott előttem, de így is, mintha a fogát húzták volna, úgy adta a kezembe. Ritka nagy bunkó, ahogy a sógorom is. 10 év alatt egyszer egy jó szavuk nem volt hozzám.
Az elején próbáltam nekik megfelelni, nem sikerült, nem tudtam, mit csináljak. A mai napig bánt, de úgy, hogy messzebb költöztünk tőlük, úgy valamivel könnyebb.
Sajnos a párom mellettem sem állt ki kb sosem, nem képes gerincet növeszteni előttük, ami nagyon zavar. Simán eltűri, hogy beszólogassanak, majd elbagatelizálja az egészet, hogy "nem is történt semmi". Inkább velem veszekszik akár napokig, de a szüleinek nem mer szólni, hogy több tiszteletet mutassanak. Elég szomorú, bár van egy olyan sejtésem, hogy a férfiak felénél ez lenne, így csak megpróbáljuk magunkat minél távolabb tartani, annél kevesebb veszekedés. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!