Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyéni véleményekre vagyok...

Egyéni véleményekre vagyok kíváncsi! Milyen ember szerintetek a GONOSZ? Hogyan viselkedik a környezetével és családjával, illetve milyen tulajdonságai vannak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Gonosz... ezt nem lehet nagyon leírni. mindenkinek rosszat akar bármi áron élvezi az emberek keserűségét, fájdalmát. Magának való nem barátkozik mert azokat is eltaszítja mindenikeivel lekezelő. Nem tudom mit lehet még írni egy gonosz emberről egyszerűen tudod valamilyen szinted érzed hogy gonosz.
2013. aug. 8. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Gonosz ember az, akinek a gondolkodása, ötletei, cselekedetei, a morálja, az értékrendje... olyannyira eltér a tiédtől, hogy már nem elég azt mondanod, hogy ellenszenves.Egyszerűen képtelen vagy azonosulni a cselekedeteivel, majdhogynem az egész lényével.

Éppen emiatt a gonoszság sokszor relatív.

2013. aug. 8. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki bántja mások érzéseit szándékosan.
2013. aug. 8. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Akinek a szándékai rosszindulatúak! Tudja, hogy amit tesz azzal másnak árt, vagy amit gondol, az merőben negatív és azt kívánja, hogy érjen baj másokat...Alapvetően a tettei szándékára helyezném a hangsúlyt, hogy miféle inditatásból cselekszik!
2013. aug. 8. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szándékosságon van a lényeg. Aki azért bánt másokat (akár testileg, akár lelkileg), mert bántani akarja őket - nem pedig véletlenül, vagy figyelmetlenségből. És élvezi is, hogy mások miatta szenvednek.
2013. aug. 9. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:

-gyilkosok pl:Szita Bence gyilkosai

-állatkínzók

2013. aug. 9. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem az a gonosz ember, aki azt hiszi, mindenkinél több és jobb, mindenki más rajta kívül egy rakás szar, élvezi, ha megbánthat, megalázhat másokat, ebből áll kb. az egész élete, hogy másoknak próbál keresztbe tenni, sosem lehet őket kiismerni, mert annyira kétszínűek, mindenkivel máshogy viselkednek, és még sorolhatnám..
2013. aug. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!