Hogyan vészeljem át ezt az 1 hónapot a férjem
családjával?
Figyelt kérdés
Hatalmas kellemetlensegbe kerultunk.
Elromlott a futes es egyenlore 3 het mulva tudjak megcsinálni. Addig a ferjem csaladjanal kell meghuzni magunkat.
A gond csak az hogy anyosomnak van egy nagy haza ahol a lanya meg a csaladja is el. Vagyis hat kozos a hazuk igy.
4 napja vagyunk itt de mar nagyon nehezen birom. Neki van ket nagyobb gyereke, akik amint haza ernek orjongenek. Hangosak, folyamatosan megy a tv. Az en gyerekem nem tud pihenni. Hiaba kertem hogy kicsit csendeseben de nincs semmi haszna. A ferjem nem erti mi a bajom szerinte nincs nagy hangoskodas.
Nézd, ha valakit, hát engem kb. minden idegesít, baromi lent van a tűrésküszöböm, DE: 3 hetet fejen állva is ki lehet bírni.
tegnap 19:07
2/12 anonim válasza:
Sajnos ti vagytok rájuk kényszerülve.
A gyerekek hangosak.
Ha nem este 11 kor bömböltetik a tv-t meg őrjöngenek akkor szerintem nem szólhatsz semmit.
Hány éves a gyereked amúgy?
Ha nincs pénzetek panzióra akkor sajnos kibírsz 3 hetet.
tegnap 19:23
3/12 anonim válasza:
Azt ne felejtsd el, hogy ti vendégek vagytok, ők meg ott laknak.
Menjetek hotelbe/airbnb-be, ha annyira rossz.
tegnap 19:31
4/12 anonim válasza:
Majd lesz a te gyereked is hangos.. sőt, lehet őket meg a tiéd sírása zavarja
tegnap 19:33
5/12 anonim válasza:
Kényszer nagy úr. Olcsóbb mint bérelni valamit. Gondolj arra mindig egy nappal kevesebbet kell ott lenni. Légy türelmes. Őket még más idegesíti.
tegnap 19:40
6/12 anonim válasza:
Szerintem egy vendégnek is joga van a nyugalomhoz, és ezt házigazdaként illik tiszteletben tartani. Úgynevezett vendégjog, a civilizált világ ismeri. Én nem maradnék ott szívességből sem, ahol nincsenek tekintettel rám, inkább elmennék, ha van más lehetőségem. Ha nagyon muszáj, akkor magamra csuknám az ajtót és csak minimálisan érintkeznék a háziakkal.
tegnap 19:52
7/12 anonim válasza:
Airbnb, albi, hősugárzók, villanyradik stb...
tegnap 19:56
8/12 anonim válasza:
Akkor menjetek haza és öltözzetek fel. Vagy te menj haza és öltözz fel. Másfél hónapig voltam itthon fűtés nélkül, míg jött a szerelő és beizzította a konvektort. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de még az ablakot is kinyitnám, hogy jöjjön a hideg, minthogy másnál vendégeskedjek, pláne ennyi ideig. Vegyél gyertyákat, időnként kapcsold be a hajszárítót, konyhában kicsi lángon a gázt, süss valamit, majd amikor végeztél, hagyd nyitva a sütőt... És öltözz fel nagyon-nagyon melegen, éjjel és nappal egyaránt! Ezek sem váltják meg a lakást, csupán ideig-óráig lesz némi meleg szerűség, de vagy otthon bírod ki szerény lehetőségeidet kimaxolva, vagy anyósék. Nekem nem volt opció máshoz menni, de ha fel is ajánlják, kényelmetlenebb lenne annál, mint vacogni, de ez én vagyok.
tegnap 19:56
9/12 anonim válasza:
Egy szobát meg a fürdőt nem tudjátok megoldani? Vagy annyi szerelőt hívok fel, amennyit bírok.
tegnap 20:03
10/12 anonim válasza:
Egyelőre és nem egyenlőre...
Amúgy én inkább fűtenék csak egy szobát hősugárzóval, minthigy máshiz cuccoljak át.
Egyébként pedig azt gondolom, a vendégnek is jár a pihenés, ha megengedem, hogy nálam legyen, kölcsónösen alkalmazkodni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!