Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan szóltam be az öcsém...

Jogosan szóltam be az öcsém barátnőjének?

Figyelt kérdés

Az öcsém és a barátnője hétvégén jelentették be, hogy gyereket várnak. Ez alapesetben egy örömhír, kivéve náluk. Mert mind a ketten link emberek. Nem dolgoznak, anyámék nyakán elősködnek, össze vissza hazudoznak.

Igen tudom, anyámék hibásak ebben mert teret adnak a dolognak.

Na a lényeg, a bejelentés sokkolt mindenkit. Anyám kiakadt, apám kiakadt és én is.

Délelőtt rám írt a csaj, hogy tőlem nem várta volna azt, hogy nem gratulálok. És megírtam neki, hogy mihez kellene gratulálni? Hogy nem dolgoznak és ha anyámék nem adnak pénzt akkor éhen halnak? Vagy ha anyámék nem fizetik a lakásukat akkor a híd alatt élnek? Hogy hazudnak, hogy dolgoznak miközben nem? Hogy a gyerek cuccait is majd anyámék fizetik? Vagy majd tőlem várja, hogy a baba cuccokat oda adom?

A lényeg, hogy ezeket megírtam neki. Persze választ nem kaptam, szerintem le is tiltott.

Az öcsém felhívott nemrég, hogy milyen egy szemét vagyok, látta hogy miket írtam. Mondtam neki, hogy igen és tartom is amiket írtam mert ilyenek vagytok.

Ti mit gondoltok, jogosan mondtam el a véleményemet?

nov. 19. 16:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
Jogosan, elég gázok. Gondolom védekezésről vagy abortuszról még nem hallottak, csak tartják a markukat mert ők "szülők" lesznek. Undorító banda, ne hagyd, hogy téged is lehúzzanak sem anyagilag sem másképp. A szüleid is a sarkukra állhatnának végre és elzárhatnák a pénzcsapot, mert így nekik lesz még egy gyerekük...
nov. 19. 18:05
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt vajon tudják, hogy munka, folyamatos tb nélkül nincsenek állami támogatások?
nov. 19. 18:06
 13/37 anonim ***** válasza:
12%
Egyrészt, valóban az döntésük, nem kell rájuk haragudni. Másrészt legalább az öcséd elkezdhetne dolgozni. Mi a végzettsége?
nov. 19. 18:08
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
Gatya
nov. 19. 18:10
 15/37 A kérdező kommentje:

Sajnos apám az akinek mindig meglágyul a szíve, hogy nem teheti ezt meg az öcsémmel, hogy utcára kerüljön. Az öcsém ezt egész életében kihasználta, és talált hozzá egy tökéletes társat is.

Semmilyen végzettsége nincs az öcsémnek.

Fel kérdezett, hogy miért nem gratuláltam. Elmondtam, hogy miért nem.

nov. 19. 18:17
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Semmilyen végzettsége nincs? Nyolc általános, és csak ennyi?
nov. 19. 18:20
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

9

Kérték a pénzét? Nem. A leendő nagyszülők meg eddig is fényesre nyalintották a papírokat, nem értem mi a problema?

nov. 19. 18:20
 18/37 anonim ***** válasza:
7%

"Fel kérdezett, hogy miért nem gratuláltam. "

Hát innen nézve neked sincs nyolc általánosnál magasabb vegzettseged

nov. 19. 18:22
 19/37 A kérdező kommentje:
Így van. Amúgy simán mehetne dolgozni, mert van rá lehetőség így is. Mindenhonnan max 2 hónap után kirúgták mert nem ment be dolgozni.
nov. 19. 18:33
 20/37 anonim ***** válasza:
9%
Ha annyira biztos vagy a véleményedben, nem értem, minek írsz ki kérdést.
nov. 19. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!