Jogosan szóltam be az öcsém barátnőjének?
Az öcsém és a barátnője hétvégén jelentették be, hogy gyereket várnak. Ez alapesetben egy örömhír, kivéve náluk. Mert mind a ketten link emberek. Nem dolgoznak, anyámék nyakán elősködnek, össze vissza hazudoznak.
Igen tudom, anyámék hibásak ebben mert teret adnak a dolognak.
Na a lényeg, a bejelentés sokkolt mindenkit. Anyám kiakadt, apám kiakadt és én is.
Délelőtt rám írt a csaj, hogy tőlem nem várta volna azt, hogy nem gratulálok. És megírtam neki, hogy mihez kellene gratulálni? Hogy nem dolgoznak és ha anyámék nem adnak pénzt akkor éhen halnak? Vagy ha anyámék nem fizetik a lakásukat akkor a híd alatt élnek? Hogy hazudnak, hogy dolgoznak miközben nem? Hogy a gyerek cuccait is majd anyámék fizetik? Vagy majd tőlem várja, hogy a baba cuccokat oda adom?
A lényeg, hogy ezeket megírtam neki. Persze választ nem kaptam, szerintem le is tiltott.
Az öcsém felhívott nemrég, hogy milyen egy szemét vagyok, látta hogy miket írtam. Mondtam neki, hogy igen és tartom is amiket írtam mert ilyenek vagytok.
Ti mit gondoltok, jogosan mondtam el a véleményemet?
Utálom az olyan párokat, akik a csupasz micsodájukra vállalnak gyereket.
Jogosan szóltál be.
6
Nem láttam sehol, hogy kérték volna a véleményét
Ez nem jogi / jogosultsági kérdés, megtetted és kész, mert így láttad jónak.
Majd az élet téged igazol, vagy nem.
Főleg, ha még ki is kérték, provokálták a véleményed:
"Délelőtt rám írt a csaj, hogy tőlem nem várta volna azt, hogy nem gratulálok."
Így azután nem tudtál hazudni, csak őszinte voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!