Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megtűrt ember vagyok csak ugye?

Megtűrt ember vagyok csak ugye?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogy konkrét választ várok vagy inkább csak panasz.

Nekem nincs családom sajnos, egyke gyerek vagyok. A szüleim még gyerekkoromban meghaltak.

A nagyszuleimmel éltem de mindig olyan hidegek voltak velem.

Mikor megismertem a ferjem úgy megorultem, mert nála olyan jó összetartó család van. Azt éreztem hogy én is szívesen lennék ennek a része.

De valahogy nem igy alakult. Anyósommal és a férjem hugacal is próbáltam kapcsolatot kialakítani de nem sikerült. Úgy érzem hogy megturnek, nem bunkok meg semmi de nem is szeretnek.

Többször hívtuk meg a férjem hugat és a társát hozzánk ebédre de ők minket soha. Közben a társa csaladjat többször meghivjak.

Anyosommal se olyan a kapcsolatom. Én mindig sok mindent kerdeztem tőle, tanácsokat is, érdeklődtem felole. Ezt fordítva soha. Ajandeknal is én mindig ugy figyeltem hogy olyat adjak ami a masikst erdekli. Sajnos vissza olyanokat kapok amiket annak ad az ember akit nem ismer(tusfürdő, bogre, agybemu, konyharuha ilyenek.

Nem tudom tovább ragozni. Tudom hogy önbizalomhiányom is van, megfelelesi kenyszerem. De másban biztam és reméltem , hogy én is egy összetartó család tagja lehetek ahol szeretnek és figyelnek rám.

nov. 3. 11:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg jól érzed kérdező.

Már miért ne hívhatná el az anyós a kérdezőt, vagy mehetnének együtt?

Az anyjának a menye olyan lesz mint a lánya, régen anyunak is szólítottak az anyóst. Nyilván ez most nem így van, de azért sokkal jobb lenne egy közelebbi kapcsolatra törekedni. Végülis az az idegen meny az unokák anyja….

A másik hogy a nők dolga összefogni a családot nem szetbarmolni.

Mindenesetre kérdező, én a helyedben nem erolkodnek tovább, lássak csak hogy leszarod, adjál te is tusfurdot. A saját lelked megerositesevel törődj. A valódi saját családod te a párod és a gyerekek(ha vannak).

nov. 3. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:

"a férjed családja nem akar egy családpótlék lenni"

Emberek, mi van veletek? Egy meny,sógornő, stb nem megtűrt személy, hanem CSALÁDTAG. Vagy nálatok a párotokkal/párotok családja így viselkedik veletek és normálisnak is tartjátok?

nov. 5. 10:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenki köcsög
nov. 5. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Vagy nem vagy olyan szép vagy energia vámpír lehetsz, esetleg unalmas.

Az első kettőn könnyen lehet változtatni.

nov. 5. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!