A feleségem és a húgom rivalizál egymással és emiatt nagyon rossz a légkör itthon.Mit tehetek?
Figyelt kérdés
A szüleim annó egy nagy házat építettek ahol együtt lakik a húgom családja és az enyém.Sokáig nagyon jól kijött a feleségem és a húgom viszont 3 éve pont a legnagyobb gyerekeink egyszerre felvételiztek.Sajnos a fiam nagyon izgult és rossz felvételit írt ezért csak egy gyenge gimibe tudott menni míg az unokahúgom bejutott egy elit gimibe.Egyikőjüket se zavarta ez viszont a feleségem elkezdett féltékenykedni és folyamatosan megjegyzéseket tenni a húgomra.A húgom pedig azóta mindig felvágott ezzel.Ez odáig fajult hogy most már ott tartunk hogy pl amikor a 2 éves gyerekem földhöz vágta magát(dackorszak)a húgom beszólt hogy na látod mondtam én hogy a feleséged nem ért a gyerekneveléshez(feleségem előtt).De a feleségem se szent mert ő pedig mikor a húgom odaégette a lánya szülinapi tortáját a feleségem megyjegyezte az egész család előtt nem csoda hogy az első férje is megcsalta,ha már főzni se tud.Nekem és szerintem már a komplett családnak elege van abból hogy a 2 nő folyton verseng,pletykálkodik,megjegyzéseket tesz stb.Mit lehet tenni?Sajnos a költözés nem opció mert most nem állunk jól.Ja és a legjobbat majdnem kihagytam.Állandóan azon balhéznak hogy ki hova mit ültessen a kertben.Múltkor már a szomszéd is becsengedett és megkérdezte hogy nem lehetne hogy csak egy hétvégén nem hallgatja ezt a rikácsolást?tegnapelőtt 17:06
21/22 anonim válasza:
1. nem funkcionálnék villámhárítóként két hülye felnőtt között
2. eleve NEM laknék kapásból legalább 5 másik emberrel "egy lakásban", mert nem egészséges
22/22 anonim válasza:
Ezt a leírásod szerint egyértelműen a feleséged kezdte, nem bírta elviselni, hogy az ő gyereke alulmaradt (olyan dologban mellesleg, ami amúgy nem fogja az egész életét meghatározni). Még szép, hogy erre nem kussolás volt a válasz a húgodtól.
Alap, hogy a kedves feleséged kér szépen először bocsánatot. Aztán ha a húgod nem fogadja, az gáz, de nem neki kell pedáloznia első körben, mert nem ő rontotta meg a viszonyt kisebbségi komplexusában. Amúgy meg tényleg rohadt egészségtelen úgy élni, mint a romák. Ez nem a 19. század.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!