Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom rivaliz...

A feleségem és a húgom rivalizál egymással és emiatt nagyon rossz a légkör itthon.Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A szüleim annó egy nagy házat építettek ahol együtt lakik a húgom családja és az enyém.Sokáig nagyon jól kijött a feleségem és a húgom viszont 3 éve pont a legnagyobb gyerekeink egyszerre felvételiztek.Sajnos a fiam nagyon izgult és rossz felvételit írt ezért csak egy gyenge gimibe tudott menni míg az unokahúgom bejutott egy elit gimibe.Egyikőjüket se zavarta ez viszont a feleségem elkezdett féltékenykedni és folyamatosan megjegyzéseket tenni a húgomra.A húgom pedig azóta mindig felvágott ezzel.Ez odáig fajult hogy most már ott tartunk hogy pl amikor a 2 éves gyerekem földhöz vágta magát(dackorszak)a húgom beszólt hogy na látod mondtam én hogy a feleséged nem ért a gyerekneveléshez(feleségem előtt).De a feleségem se szent mert ő pedig mikor a húgom odaégette a lánya szülinapi tortáját a feleségem megyjegyezte az egész család előtt nem csoda hogy az első férje is megcsalta,ha már főzni se tud.Nekem és szerintem már a komplett családnak elege van abból hogy a 2 nő folyton verseng,pletykálkodik,megjegyzéseket tesz stb.Mit lehet tenni?Sajnos a költözés nem opció mert most nem állunk jól.Ja és a legjobbat majdnem kihagytam.Állandóan azon balhéznak hogy ki hova mit ültessen a kertben.Múltkor már a szomszéd is becsengedett és megkérdezte hogy nem lehetne hogy csak egy hétvégén nem hallgatja ezt a rikácsolást?
tegnapelőtt 17:06
1 2 3
 1/22 Szabobianka3 válasza:
91%
Hát ez nagyon gyerekes. 🤣
tegnapelőtt 17:10
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Jézusom, hányan éltek ti ott egymás szájában? Ez beteges. Költözzetek külön. Vagy cigányok vagytok?
tegnapelőtt 17:12
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Ne éljetek egy kupacon.
tegnapelőtt 17:19
 4/22 A kérdező kommentje:
Összesen 2 emeletes a ház plusz pince és a padlástér.Anyu és apu azért építtettek ekkora házat anno mert nagy családot akartak,nekik ez nem jött össze.És tényleg eleinte jól is működött az együttélés a hugomékkal de a felvételi óta minden megváltozott. A gyerekeink imádják a kertet,hinta is van,játszani is lehet és nekem is jól esik munka után kiűlni vagy a sógorommal kártyázni.Csak tudnám hogyan lehetne a 2 nőt kibékíteni.
tegnapelőtt 17:26
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

4-es

ez kész :))))))

tegnapelőtt 17:27
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez nem normális, hogy ennyien éltek ott.

A nagy család nyilván nem azt jelenti, hogy van egy négytagú család, meg még odaköltöztetünk 3 db ilyen négytagú családot, és akkor kész a nagy család.

Így nem lehet családi életet élni, ez egy putri, ne haragudj. A család az te, meg a nejed meg a gyerekeitek.

tegnapelőtt 17:30
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Úgy lehet kibékíteni, ha nem él együtt a pereputty.

tegnapelőtt 17:31
 8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem mivel nem egy emeleten lakik a 2 család nem kéne hogy gond legyen.Mások is élnek 2-3-4-5lakásos családi házakban/társasházakban ahol közös a kert.Még sincs minden egyes nap veszekedés.És mondom nagyon sokáig jól megvoltak.És hogy őszinte legyek nem 44 évesen szeretnék új házba költözni mikor eddig itt éltem egész életemben.
tegnapelőtt 17:42
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
El kell adni a házat és venni 2 kisebbet.
tegnapelőtt 17:48
 10/22 anonim válasza:
41%
Szia!Látom,hogy a többi válasz nem nagyon segített,úgyhogy megprobálok én is választ adni.A legfontosabb az lenne hogy beszélj mindkettőjükkel. Próbálj meg inkább lágyan fogalmazni mivel ennél rosszabb már csak az lenne ha még rád is megharagudnának.Ettol többet viszont már te sem tehetsz,mivel kettőjük között van a baj.Igazságszerint ezt pont hogy nekik kéne kidolgozni.Foleg azt kéne nekik megérteni hogy ilyen kommenteket nem teszünk a másikra,mert nem helyes.A többi valaszolóval ellentétben nem tartom kifejezetten gondnak hogy együtt él a 2 család, főleg hogyha nem lehet máshogy megoldani jelenállás szerint a dolgokat
tegnapelőtt 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!