A feleségem és a húgom rivalizál egymással és emiatt nagyon rossz a légkör itthon.Mit tehetek?
Szerintem a sógoroddal kell valamit kitalálni együtt, bevonva az egész családot. Ha mindenkinek elege van a 2 nőből és mindenki életét megkeserítik én lehet kidobnám őket 1 hétre, közösen, családilag megszavazva. Felkell fogniuk mind a kettőnek, hogy titeket tönkre tesz a helyzet.
Mindenképp a sógorral kell lepaktálnod és a nagyobb gyerekekkel együtt, közösen.
12
Ez nem pletykálkodás, hanem rosszindulatú beszólogatás.
#14: A Kérdező írja, hogy "a komplett családnak elege van abból hogy a 2 nő folyton verseng,pletykálkodik,megjegyzéseket tesz stb."
Így ismeretlenül nem tudom, mi alapján jelenthetném ki, hogy nem történik pletykálkodás (ami egyébként csak egy példának).
Igazabol mar megtettetek a legtobbet amit lehetett: kimaradtatok ebbol az ovodas hisztibol.
Nekem 2 haverom, akik sok evig nagyon joba voltak, kimentek kulfoldre dolgozni, mindketten baratnokkel es kozos albetletet vettek ki.
Fel ev alatt a csajok olyan szinten osszevesztek hogy mivel mindeki a sajat parjat vedte, 20 eves baratsag ment tonkre orokre.
Én a kialakult helyzet miatt csak a gyerekeket sajnálom. Vajon mit élhet át a két nagyobb gyerek? Azbegyik szégyenli magát,mert nem tudta megütni azt a mércét,és emiatt hogy veszekszik az anyja,bűntudata lehet. A másik pedig látja,hogy az ő anyja lenézi azt,aki kicsit gyengébb. Neki meg ez eshet rosszul. A legkisebbről meg nem is beszélve. Állandó feszültségben nől így fel. Ezt próbáld meg a két tyúknak elmagyarázni! Nem kell finomkodni. De én azt is megkockáztatnám,hogy elmennék a sógorral,meg a gyerekekkel egy két hónapig albérletbe,hogy vegyék már észre magukat. Maradjanak ott ketten,aztán játszmázzanak csak.
Írom ezt nőként!
"És hogy őszinte legyek nem 44 évesen szeretnék új házba költözni mikor eddig itt éltem egész életemben."
Akkor a feleségedet rúgd ki. Vagy a húgodat üldözd el innen.
Sógoroddal szót értesz-e?
Mert ha igen, akkor megoldás lehet, hogy egyszerre mindketten elváltok, mindenki kifizeti a feleségét, a férfiak maradnak a házban. A gyerekek választhatnak, kivel akarnak élni (ha már középiskolások, akkor a bíróság is tőlük kérdezné ezt), de ha szeretnének itt maradni, akkor nyilván veletek maradnak.
Ti meg ott maradtok paradicsomi nyugalomban feleségek nélkül.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!