Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom rivaliz...

A feleségem és a húgom rivalizál egymással és emiatt nagyon rossz a légkör itthon.Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A szüleim annó egy nagy házat építettek ahol együtt lakik a húgom családja és az enyém.Sokáig nagyon jól kijött a feleségem és a húgom viszont 3 éve pont a legnagyobb gyerekeink egyszerre felvételiztek.Sajnos a fiam nagyon izgult és rossz felvételit írt ezért csak egy gyenge gimibe tudott menni míg az unokahúgom bejutott egy elit gimibe.Egyikőjüket se zavarta ez viszont a feleségem elkezdett féltékenykedni és folyamatosan megjegyzéseket tenni a húgomra.A húgom pedig azóta mindig felvágott ezzel.Ez odáig fajult hogy most már ott tartunk hogy pl amikor a 2 éves gyerekem földhöz vágta magát(dackorszak)a húgom beszólt hogy na látod mondtam én hogy a feleséged nem ért a gyerekneveléshez(feleségem előtt).De a feleségem se szent mert ő pedig mikor a húgom odaégette a lánya szülinapi tortáját a feleségem megyjegyezte az egész család előtt nem csoda hogy az első férje is megcsalta,ha már főzni se tud.Nekem és szerintem már a komplett családnak elege van abból hogy a 2 nő folyton verseng,pletykálkodik,megjegyzéseket tesz stb.Mit lehet tenni?Sajnos a költözés nem opció mert most nem állunk jól.Ja és a legjobbat majdnem kihagytam.Állandóan azon balhéznak hogy ki hova mit ültessen a kertben.Múltkor már a szomszéd is becsengedett és megkérdezte hogy nem lehetne hogy csak egy hétvégén nem hallgatja ezt a rikácsolást?
tegnapelőtt 17:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Kimaradt a leírásból, hogy mi történik akkor, amikor szólsz bármelyiknek, hogy hagyja abba a pletykálkodást, mert nem érdekel.
tegnapelőtt 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sógoroddal kell valamit kitalálni együtt, bevonva az egész családot. Ha mindenkinek elege van a 2 nőből és mindenki életét megkeserítik én lehet kidobnám őket 1 hétre, közösen, családilag megszavazva. Felkell fogniuk mind a kettőnek, hogy titeket tönkre tesz a helyzet.

Mindenképp a sógorral kell lepaktálnod és a nagyobb gyerekekkel együtt, közösen.

tegnapelőtt 18:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12

Ez nem pletykálkodás, hanem rosszindulatú beszólogatás.

tegnapelőtt 18:55
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

#14: A Kérdező írja, hogy "a komplett családnak elege van abból hogy a 2 nő folyton verseng,pletykálkodik,megjegyzéseket tesz stb."

Így ismeretlenül nem tudom, mi alapján jelenthetném ki, hogy nem történik pletykálkodás (ami egyébként csak egy példának).

tegnapelőtt 19:01
 15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos minden van itt a rosszindulatú megjegyzésektől kezdve a szomszédoknak/barátoknak ismerősöknek való plenykálkodásig.Például múltkor is a boltban megkérdezte a pénztáros nő hogy a" húgom meggyógyult e már,ha érti mire gondolok."kiderült hogy a kedves feleségem elmondta boldog boldogtalannak hogy gombája volt.Vagy amikor a szülői után tavaly egyik szülő megkérdezte hogy ne adjon e tippeket a gyerekneveléshez?akkor éppen a húgom volt az aki szerint a feleségem nem tud a gyerekekkel boldogulni,nem véletlen hogy gyenge suliba ment csak a fiúnk.
tegnapelőtt 19:12
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Igazabol mar megtettetek a legtobbet amit lehetett: kimaradtatok ebbol az ovodas hisztibol.

Nekem 2 haverom, akik sok evig nagyon joba voltak, kimentek kulfoldre dolgozni, mindketten baratnokkel es kozos albetletet vettek ki.

Fel ev alatt a csajok olyan szinten osszevesztek hogy mivel mindeki a sajat parjat vedte, 20 eves baratsag ment tonkre orokre.

tegnapelőtt 19:24
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Annyit tudsz tenni te és sógorod, hogy leültetitek a két nőszemélyt és közlitek, hogy ez így nem megoldható, hogy marják egymást, mint a hülye tinédzserek. Lesznek szívesek a gyerekeknek is jó példát mutatni és megtanulni viselkedni.
tegnapelőtt 19:31
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Tehát ha 3 éve felvételiztek akkor minimum 16 évesek a gyerekek. Nem siettétek el hogy saját otthonotok legyen. Tényleg most gondolkozol azon hogy anyagilag rosszul àlltok? Eddig hogy bírtatok így élni?
tegnapelőtt 20:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a kialakult helyzet miatt csak a gyerekeket sajnálom. Vajon mit élhet át a két nagyobb gyerek? Azbegyik szégyenli magát,mert nem tudta megütni azt a mércét,és emiatt hogy veszekszik az anyja,bűntudata lehet. A másik pedig látja,hogy az ő anyja lenézi azt,aki kicsit gyengébb. Neki meg ez eshet rosszul. A legkisebbről meg nem is beszélve. Állandó feszültségben nől így fel. Ezt próbáld meg a két tyúknak elmagyarázni! Nem kell finomkodni. De én azt is megkockáztatnám,hogy elmennék a sógorral,meg a gyerekekkel egy két hónapig albérletbe,hogy vegyék már észre magukat. Maradjanak ott ketten,aztán játszmázzanak csak.

Írom ezt nőként!

tegnapelőtt 21:06
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

"És hogy őszinte legyek nem 44 évesen szeretnék új házba költözni mikor eddig itt éltem egész életemben."

Akkor a feleségedet rúgd ki. Vagy a húgodat üldözd el innen.

Sógoroddal szót értesz-e?

Mert ha igen, akkor megoldás lehet, hogy egyszerre mindketten elváltok, mindenki kifizeti a feleségét, a férfiak maradnak a házban. A gyerekek választhatnak, kivel akarnak élni (ha már középiskolások, akkor a bíróság is tőlük kérdezné ezt), de ha szeretnének itt maradni, akkor nyilván veletek maradnak.

Ti meg ott maradtok paradicsomi nyugalomban feleségek nélkül.

:-)

tegnapelőtt 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!