Miért zavarja ez őket?
Én is azt látom, hogy az emberekbe az van berögzülve, hogy dolgozni KELL, a munka erény és neked semmi más egyéb célod nem lehet az életben (a gyerekvállaláson kívül) mint kidolgozni a beledet és minél több pénzt keresni.
Én relatív jól keresek 8-16 munkaidőben, de így is jönnek az ötletekkel, hogy miért nem vállalok plusz munkát, miért nem dolgozom hétvégén, tudnak egy helyet ahol kaphatnék egy kis "kiegészítést".
Van egy hobbim, amit imádok csinálni, ott is az a kérdés, hogy nem-e tudnék belőle pénzt keresni, de számomra pont ezért hobbi, hogy nem kötelességként, pénzkeresésként élem meg, hanem csinálom amikor és ahogy akarom.
Máskor meg pont azzal jönnek, hogy hogy van nekem erre időm, de jó nekem, hogy ennyire ráérek. Holott amit csinálok azt délután munka után, szabadnapjaimon vagy hétvégéimen csinálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!