Mit tegyek? Mivel tudnám őt leszerelni?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy az unokanővérem volt férje, rám hajtott. Nagyon kedveltem, de én teljes mértékig rokoni kapcsolatot ápoltam vele.
Egyébként egy kedves, illedelmes dolgos férfi,mellesleg iszonyat helyes. Ennek ellenére én nem tudom túl tenni magam azon hogy szinte egy család vagyunk, egész gyermekkoromban ismertem. Ráadásul a korkülömbség is nagy. Én 18,ő 35.
Hetek óta próbáld randit kérni tőlem.
Valahol sajnálom őt. A felesége megcsalta, és gondolom ez neki a férfi büszkeség megtartásárólról szól.
Össze szedni egy fital csajt, aki ráadásul rokona is az exének. Meg nem is merek lépni, kitagad a családom, ha újra össze jönnek meg rettentő ciki.
szept. 29. 07:25
11/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére mint kiderült, tartott más vasat is a tűzben és össze jött egy kiscsajjal. Hát legyenek boldogok, én csak a gyerekeket sajnálom az ilyen esetekben. Ha két buta ember házasodik ott kezdödnek a bajok
okt. 9. 05:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!