Miért van ez ?😕
Miért van ez nagyon joba vagyok az unoka testvéremmel aki egy évvel nagyobb nálam és fiú el tudok mondani neki bármit meg hallgat stb de miért idegesít ha nem velem lóg hanem a nálam kisebb hugommal ?
És azt hittem hogy az unokatesomat érdeklik hogy mit csinálok magammal mert mondta hogy ne igyak stb majd azt mondja csinálj amit akarsz nem érdekel és egy furcsa érzés fog el amikor a barátnőjéről beszél , félre értés ne essék nem vagyok szerelmes bele vagy ilyesmi
Tényleg nagyon közel áll hozám és fontos számomra de olyan érzés mindha én neki nem kennék az vág megaláz is nem ennyire
Teljesen érthető, hogy vannak dolgok, amiket nem a hugával akar megbeszélni, ha nincs olyan belsőséges kapcsolatban vele, hogy ne adj isten felhozza azt, hogy pattanás van a mellbimbóján vagy akármi. :D
Kérdező te meg szimplán csak féltékeny vagy mindenkire, amikor épp nem veled foglalkozik az unokatestvéred. Egyébként ha gondolod, beszélgethetünk, amíg ő mással van elfoglalva és ha ráér, akkor megbeszéled vele is, de addig is ki tudod adni magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!