Miért van ez ?😕

Figyelt kérdés

Miért van ez nagyon joba vagyok az unoka testvéremmel aki egy évvel nagyobb nálam és fiú el tudok mondani neki bármit meg hallgat stb de miért idegesít ha nem velem lóg hanem a nálam kisebb hugommal ?

És azt hittem hogy az unokatesomat érdeklik hogy mit csinálok magammal mert mondta hogy ne igyak stb majd azt mondja csinálj amit akarsz nem érdekel és egy furcsa érzés fog el amikor a barátnőjéről beszél , félre értés ne essék nem vagyok szerelmes bele vagy ilyesmi

Tényleg nagyon közel áll hozám és fontos számomra de olyan érzés mindha én neki nem kennék az vág megaláz is nem ennyire

aug. 31. 23:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Ha a húgod nagyon kicsi, akkor nyilván több figyelemre van szüksége.

Ezt nézd el az unokatestvérednek

aug. 31. 23:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak 2 és fel évvel kisebb nálam szóval kb semmi
aug. 31. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Ti hány évesek vagytok pontosan?

És amúgy biztos, hogy a család minden tagjával jóban akar lenni, légy türelmes.

aug. 31. 23:48
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Jól esik a figyelme és hiányzik ha nincs, ha pedig tudod hogy más miatt nincs féltékeny vagy.

Nem a szerelem miatt van ez.

Sok figyelmet kapsz otthon? Szüleiddel elég időt töltesz?

Ha pl kevés figyelem jutt rád általában és most kaptál unokatesódtól, plusz megértést is nem csoda hogy szeretnéd minnel jobban élvezni a helyzetet.

szept. 1. 00:12
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 uncsim 17 én meg 16
szept. 1. 00:24
 6/12 A kérdező kommentje:
#4 kapok figyelmet itthon csak jól esett hogy szüleimen kívül mástól is kapok
szept. 1. 00:25
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Valamifele irigyseget, feltekenyseget erzel. Ez nem egeszseges erzelem. Sok az irigy ember sajnos.
szept. 1. 01:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lógtok 3-asba?
szept. 1. 08:41
 9/12 A kérdező kommentje:
0-24 be a testvérem a nyakamon lóg és szerettem volna kettesben lenni az uncsimmal meg amúgy is vannak dolgok amiket csak neki akarom elmondani
szept. 1. 14:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Ott szerintem valami családi bibi van hogy nem bízol a testvéredben ennyire. Próbáld meg kicsit ápolni vele is a kapcsolatot. Hátha.
szept. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!