Mièrt tàmad a pàrom csalàdja az eljegyzèsi gyűrű miatt ?
Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy megjegyzèseket tesznek a hàtam mögött, az àra miatt. Ne gondoljatok itt milliós gyèmàntra, de így is azt hallottam vissza , hogy felesleges mert mivan ha elhagyom vagy kiesik a kő stb.. A pàrom testvèrènèk a baràtnője is ilyeneket mond hogy " neki tuti nem kène " ,meg hogy mèg csak egy ève vagyunk együtt, mi van ha vège a dolognak. Most èrezzem magam emiatt rossz embernek?2021. jún. 14. 09:34
1/15 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás. Ők nem értik meg hogy milyen jó ez a gyűrű neked.
2/15 anonim válasza:
Irigyek és kész. Mit fáj neki, ha esetleg tényleg elhagyod? Hagyjuk már. Neki tuti nem kéne, nem is kap, probléma megoldva. Ne foglalkozz velük, vigyázz rá és örülj neki.
3/15 anonim válasza:
A hatad mogott beszelnek? Ha mar ott vannak hatul ki is nyalhatjak a hátsod.
Meg hogy neki nem kene :)) ezzel nyugtatja magát, hogy azért nem kap mert ezt hangoztatja.. irigy kutyák. Ne foglalkozz velük.
Sok boldogságot.
4/15 anonim válasza:
Mi közül hozza? Ez a párod meg a te dolgod. Ha ő x összeget szánt rá, akkor anyni szánt rá. Magánügyetek.
6/15 anonim válasza:
Mondjuk érdekelne, milyen megfontolésból kellett nekik elmesélni a gyűrű árát...
7/15 anonim válasza:
Szerintem az egy évet tartják inkább komolytalannak.
8/15 anonim válasza:
Ah, az egy évet nem is láttam.... Nos, engem is egy év után jegyzett el a ma már férjem. Köszönöm szépen, komolynak tűnik, már 7 éves házasok vagyunk, 9 éve együtt.
A családban az egyik nő kezét egy hónapos ismeretség után kérte meg a párja, ők idén házasodtak, másfél evvel a lánykérés után.
Az eljegyzés nem azt jelenti, hogy másnap esküvő.
9/15 anonim válasza:
Semmi közük hozzá, nem az ö pénzükböl lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!