Mièrt tàmad a pàrom csalàdja az eljegyzèsi gyűrű miatt ?
Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy megjegyzèseket tesznek a hàtam mögött, az àra miatt. Ne gondoljatok itt milliós gyèmàntra, de így is azt hallottam vissza , hogy felesleges mert mivan ha elhagyom vagy kiesik a kő stb.. A pàrom testvèrènèk a baràtnője is ilyeneket mond hogy " neki tuti nem kène " ,meg hogy mèg csak egy ève vagyunk együtt, mi van ha vège a dolognak. Most èrezzem magam emiatt rossz embernek?2021. jún. 14. 09:34
12/15 A kérdező kommentje:
Nem èn mondtam nekik az àràt, ők kèrdezgettèk a pàromat, hogy mennyibe került. A többieknek meg köszönöm , próbàlok nem foglalkozni velük.
2021. jún. 14. 11:45
13/15 anonim válasza:
Irigyek, ennyi. Méghogy nem kéne neki, dehogynem kéne, sárgul az irigységtől, mint a pitypang.
14/15 anonim válasza:
Írigység javából,mert ők nem kaptak nem kaphatnak stb,ne foglalkozz velük ,egyik füledbe be másikon ki.
15/15 anonim válasza:
Annak a barátnőnek inkább savanyú a szőlő, hogy ő - esetleg több év együtt járás után - még nem kapott ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!