Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom azóta nem beszél velem, amióta a (felnőtt) gyerekét (unokámat) befogadtam az üresen álló lakásomba? Lényegében azóta megszakította velem a kapcsolatot, és nagyon haragszik rám.

Figyelt kérdés

#gyerek #lány #anya #unoka #Vérszerinti rokonok
aug. 29. 23:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kifejted kérlek? Kevés információ.

Miért haragszik rád? Miért gond, hogy befogadtad az unokádat? Ő akart volna a lakásban élni, vagy mi?

aug. 29. 23:08
 2/24 A kérdező kommentje:
A fiával nagyon megromlott a viszonya, már nem bírta az otthoni légkört. Kirakta otthonról, mert nem bírta elviselni az önállósodási törekvéseit. Amit aztán megbánt, de a fiának esze ágában sincs visszamennie.
aug. 29. 23:14
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi esze van a lányodnak, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni.
aug. 29. 23:17
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

"Kirakta otthonról, mert nem bírta elviselni az önállósodási törekvéseit."

Te pedig befogadtad az unokádat, ha jól értem.

Anya és fia összeveszett. Te a fiú, az unokád oldalára álltál, ezért haragszik a lányod, mert nem mellé álltál, hanem az unoka mellé.

Nem mondom, hogy jogosan haragszik anyuka, sőt, nem ismerem a körülményeket, de te rendesnek tűnsz, mert befogadtad az unokát, így látatlanban melléd állnék. Anyuka majd megbékél. Próbálj vele beszélni, ha nem megy, hagyd a francba pár hónapig, hadd puffogjon.

Unokádnak meg segíts továbbra is önállósodni, ha esetleg kell neki segíteni. Hogy kell mosni, főzni, takarítani stb.

aug. 29. 23:22
 5/24 A kérdező kommentje:
#4: De már több hónapja ez megy...
aug. 29. 23:25
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehéz szituáció. Hagyd, lehet pár hónap múlva megbékél, de lehet hogy nem. Az idő fogja ezt megválaszolni. Mindenesetre tudom hogy nehezen hangzik, de szerintem nem baj ha most kicsit nem keresed, még ég benne a harag, a megbánás, talán szégyenérzet is meg nem tudom még milyen érzések, hátha később lenyugszik és vevő lesz pl egy karácsonyi vacsorára vagy egy leülünk és megbeszéljük mi van típusú találkozóra.
aug. 30. 00:02
 7/24 Darius- ***** válasza:
93%
Semmit. Azért haragszik, mert meggátoltad abban, hogy újra tőle függjön a gyerek. Ne foglalkozz a lányoddal, inkább azzal segíts önállósulni az unokádnak és legyen munkahelye
aug. 30. 00:26
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha az unokád megbékél az anyjával akkor ő megbékél veled
aug. 30. 00:36
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint, magának köszönheti.
aug. 30. 01:35
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

"Kirakta otthonról, mert nem bírta elviselni az önállósodási törekvéseit."

Mik voltak ezek az önállósodási törekvések?

aug. 30. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!