Tudomásomra jutott, hogy a most 15 éves rokon kislányt szexuálisan molesztálta kb 6 éve a nála jópár évvel idősebb unokabátyja aki azóta elhunyt. Mit tehetek a kislány érdekében?
Kislány a halálesetet követően mondta el a történteket.
Elmondása szerint ne aggódjak miatta, mert ő ezt már feldolgozta.
A szülei mikor a kislány el merte mondani mérgesen rászóltak, hogy ne találjon ki ilyeneket és nem is szeretnék, hogy a kislány szakemberhez kerüljön, mert akkor kiderülne a titok.
Elég, ha meghallgatom a kislányt én, ha mesél erről, mivel számonkérni már úgysem lehet az elkövetőt?
19 es es megis hogyan tudná bizonyítani? Egy 9 eves kellett volna videófelvételeket keszítsen? Ja es ha nem tette meg, magára vessen, nemde.
Á, nincs kedvem az ilyenekkel mint te vitázni, mert most beleálltál a kerdező rugdosásába, vérzszagot érzel.
Nem várok választ tőled !
Még csak annyit akarok mondani, a téma margójára, hogy így csinálnak a szülők áldozati bárányt a gyerekükből! Szemet hunynak a penzert, a statusert, odakínálják tálcán a gyereküket a satannak!
Mert esetleg velük is ez törtent es túlélték, semmiség az egész!
Az ilyen emberektől menekülni kell, ez nem család, ez ördögök gyülekezete, lélek mar elszállt belőlük rég !
22
Nem a lánynak kell bizonyítania. A pszichológus fel tudja mérni hogy igaz e amit mond vagy sem.
Belerugni meg nem rúgtam bele senkiben, leirtam, hogy nem tudni, mi az igazság. Ennyi.
Tényleg, a pszichológus tudja, hogy mi az igaz?
Addig meg az áldozat se tudja mi az igaz… nemde
Mi erdeke lenne hazudni miutan a masik felfordult?
23
Igen, a pszichológus fel tudja mérni, hogy a vele szemben álló fél hazudik e, valós emléket idéz e fel, vagy épp kitalál valamit.
Áldozat még mindig nincs. Hogy mi érdeke lenne hazudni, azt csak az adott személy tudja. De még mindig nem állítja senki azt, hogy hazudik. Nem tudjuk, hogy mi az igazság. Egyreszt leirtam mar korábban, hogy lehet, hogy ami anno történt az csak egy ölelés volt még egy beszólás, ami van, akinek a vilagon semmit nem jelent, másnak még zaklatás. Ha a kislány az adott dolgot zaklatasnak érezte, akkor az az volt. Másrészt meg a gyerekek sokmimdent kitalálnak, ismeretlen okból, nem feltétlenül igaz minden, amit mondanak
Kívánom neked, hogy ezeket az irományaid megőrizd 25 ös, hogy ne felejtsd el ezt a “jóindulatú” neutrálisnak álcázott véleményed es kerülj olyan helyzetbe, mint a kerdező, hogy addig járj az igazad utan, ameddig felakasztod magad!
Es mind olyan jó emberekkel talaljozz a hivatalokban, amilyen te vagy, olyan neutrálisokkal!
Igen, de a 25 ös remélem nem veszi átoknak a kívánságom, hogy ugyanolyan jóravaló es kompetens emberekkel találkozzon amilyen ő, csak akik nem akarnak tévedni!
Jók mint ő, nincs mitől félni!
26
Átkozódsz, kedves, és te az én neutrális véleményemmel ellentétben egyből agyon akarnád lőni a tizenévest, amiért megeroszakolta a kislányt, holott az se derült ki, konkrétan mit mondott, mi történt. Megegyszer, manapság az is szexuális zaklatasnak számít, ha egy pasi megbamul egy nőt.
27
Igen, lehetséges hogy nem mond igazat. Hidd el, nem egyedi eset lenne az se. Épp ezért lenne jó a pszichológus, njelen esetben az iskola pszichológus, hogy fény derüljön rá, mi az igazság.
28
De, atoknak veszem minden szavazat, bár nem haragszom rád, mert láthatóan buta vagy mint a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!