Milyen okai lehetnek, ha egy 5 éves kislány a válás után az apjához kerül?
Mivel az apuka több műszakban dolgozik, és jelentős segítséget kell igénybe vennie, nem hiszem, hogy közös megegyezésen alapult a döntés.
Milyen problémák lehetnek az anyával?
1. Egy napot sem dolgozott még életében, vagy dolgozik, de csóró mint a templom egere
2. Súlyosabb mentális, fizikai gondjai vannak
3. Elhanyagolta a gyereket
4. Alkohol vagy drogfüggő
Általában ezek
Apának vagy egy háza jól fizető munkája.
Anyának nincs semmije
Anyának nem kell a gyerek
Anya gyógyszer vagy egyéb függő
Stb
Jaj, de rühellem az ilyen kérdésket... Bedobsz egy nagy semmit, nulla részlettel, így csak találgatni lehet, ekkor előbújsz, hogy "nem, nem az biztosan nem", holott azt sem írtad, hogy konkrét esetről van szó, vagy csak általánosságban kérdezel.
Neked kielégülést okoz, ha valakit kioktathatsz, kijavíthatsz?
Általános, gyakori illetve ritkább okok érdekelnének, mint amit például amit a 6-os válaszoló írt. Nekem is ezek jutottak eszembe, de kíváncsi vagyok, milyen okokból dönthet még úgy a bíróság, hogy az apának ítélik a gyereket.
Nem szeretnék vitatkozni, és a történetet sem szeretném ennél jobban kivesézni.
Úgy tudom, az EU-s jogok minden tagállamban anya pártiak.
Rólam anyám mondott le, mert apámmal élve közelebb volt a suli, a város, ott voltak a nagyszülők, anyám meg ingázott, egy órát kellett volna a suliba utaznom minden nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!