Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek, ha egy...

Milyen okai lehetnek, ha egy 5 éves kislány a válás után az apjához kerül?

Figyelt kérdés
jún. 16. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Pl. az anya is ezt támogatta.
jún. 16. 14:09
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Bármilyen.
jún. 16. 14:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Mivel az apuka több műszakban dolgozik, és jelentős segítséget kell igénybe vennie, nem hiszem, hogy közös megegyezésen alapult a döntés.

Milyen problémák lehetnek az anyával?

jún. 16. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Miert, szerinted egy muszak mellett egyedülálló nőnek nem kellene segítséget igénybe vennie? Lehet anyukának nincs segisege. Lehet a gyereknek az apjával van szorosabb kapcsolata. Lehet anyuka a város másik végébe vagy másik varosba kell hogy költözzön és nem tudja ugyanoda hordani a gyereket oviba. Lehet apu sokkal jobban keres. BARMI lehet. Kérdezd meg tőlük, ha ennyire erdekel
jún. 16. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

1. Egy napot sem dolgozott még életében, vagy dolgozik, de csóró mint a templom egere

2. Súlyosabb mentális, fizikai gondjai vannak

3. Elhanyagolta a gyereket

4. Alkohol vagy drogfüggő

Általában ezek

jún. 16. 14:16
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Apának vagy egy háza jól fizető munkája.

Anyának nincs semmije

Anyának nem kell a gyerek

Anya gyógyszer vagy egyéb függő

Stb

jún. 16. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Jaj, de rühellem az ilyen kérdésket... Bedobsz egy nagy semmit, nulla részlettel, így csak találgatni lehet, ekkor előbújsz, hogy "nem, nem az biztosan nem", holott azt sem írtad, hogy konkrét esetről van szó, vagy csak általánosságban kérdezel.

Neked kielégülést okoz, ha valakit kioktathatsz, kijavíthatsz?

jún. 16. 14:19
 8/14 A kérdező kommentje:

Általános, gyakori illetve ritkább okok érdekelnének, mint amit például amit a 6-os válaszoló írt. Nekem is ezek jutottak eszembe, de kíváncsi vagyok, milyen okokból dönthet még úgy a bíróság, hogy az apának ítélik a gyereket.

Nem szeretnék vitatkozni, és a történetet sem szeretném ennél jobban kivesézni.

jún. 16. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Vannak néha anomáliák abban, hogy a bíróság miért úgy dönt, ahogy. Én például a mai napig keresem a választ arra, hogy engem 1,5-2 éves koromban miért anyámnak ítéltek, aki paranoid skizofrén, munkaképtelen, magát se tudja segítség nélkül eltartani, ellenben apámmal, aki stabil munkahellyel rendelkezett, egészséges, stb.
jún. 16. 14:40
 10/14 anonim ***** válasza:
69%

Úgy tudom, az EU-s jogok minden tagállamban anya pártiak.

Rólam anyám mondott le, mert apámmal élve közelebb volt a suli, a város, ott voltak a nagyszülők, anyám meg ingázott, egy órát kellett volna a suliba utaznom minden nap.

jún. 16. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!