Hogy hangzik az hogy Farkas Eszter Sára?
A Sára a kedvenc nevem, de az s torlódás miatt, arra gondoltunk hogy elé teszünk egy másik nevet.
A Sárikát használnánk.
Mindenképpen biblikus nevet szeretnénk. Mit gondoltok?
Szerintem nem jó a 2 keresztnév. Főleg, hogy a másodikat használnátok, nem az elsőt.
Nekem minden ismerősöm utálja, akinek két neve van, nem is használják, de hivatalos ügyintézésnél valamikor muszáj. Minden papírjuk összevissza van kitöltve, van amelyik egy névvel, vagy ami kettővel. Volt akinek már nyilatkozni kellett, hogy ő valóban ő, mert nem ugyanúgy volt a neve mindenhol :D
Farkas Sára is teljesen jó, egyáltalán nem nehéz kiejteni.
Szerintem még hozzá lehetne rakni a Tót Sándor Atyimov Csurár Izabella Renáta Kínai nevet is és akkor lenne igazán németes
Hahha
Nem,most morbid viccen kívűl teljesen rendben van
Nekem tetszik.😊
És sztem még fogja érteni, miért a második nevet használjátok majd. Más megoldás meg nincs, ha mindenképpen ehhez a névhez ragaszkodtok. Nálunk is ez volt a helyzet, de én direkt nem néztem azokat a neveket. Esetleg a kötőjeles változat lehetne még.
Pl. Farkas-Szabó Sára. Nem tudom, mi az anya vezetékneve.
Es akkor mivan ha cigányos?
Egyébként nem Esmeralda Rosalinda nevet írtam, csak 2 egyszerű régi keresztnevet..
Nem az volt a kérdés hogy cigányos e vagy sem..
A többi hasznos választ pedig köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!