Meghalt nagybátyám,skizofrén gyerekével ilyenkor mi lesz?
Sziasztok,tegnap kigyulladt a nagybátyámék haza, Ő meghalt. A felesége füstmérgezést kapott és van egy Skizofrén lányuk,akit bevittek megfigyelésre,de nem vészes az állapota.
A kérdés az lenne,hogyha bent tartják az anyukáját megfigyelésre több napra esetleg,a lányt hova helyezik el?
Tudni kell róla,hogy dühkitörései szoktak lenni, ezért 0-24-es megfigyelésre van szüksége. Igazat megvallva nem szeretném haza hozni, mert mi folyton dolgozunk,nem tudnánk figyelni rá állandóan. Tegnap hívtam a kórházat,azt mondták,ha nem lép fel panasz nála hazaküldik. Ő egy 45 éves nő,de 19 éves kora óta nem él szociális életet.
Kit kell ezzel kapcsolatban megkeresem,hogy segítséget tudják kérni az elhelyezés miatt? Olvastam,hogy az ideiglenes elhelyezésnél nincs mód a fellebbezésre a gyámhatóságnál.
Az anyukájának van egy lány tesója,de már Ő is idős,az sem lenne ideális opció.
Köszönöm a segítségeteket.
Ha 0/24-ben megfigyelés kell neki, akkor nem küldhetik haza. Ha nem, akkor meg nem kell belőle ügyet csinálni.
Nincs irányába kötelezettséged, nem kell aggódnod, senki nem fogja a te nyakadba telepíteni, és kirakni a házad előtt.
Részvétem :(
De nem kell róla nektek gobdoskodni, nyugodj meg.
A szóközök persze megint lemaradtak, de amúgy is nagyon hiteles, hogy valaki egy ekkora tragédia után azonnal rohan a gyakori kérdésekre. Hogyne.
Napi szinten f*sod ide a szóköz nélküli kamukérdéseidet, bár ilyen halálos még nem volt. Erre vered, te beteg nyomorult? Kezeltesd már magad.
Csak nem a kondorosi eset?
Egyébként nem fogják rádsózni, attól, hogy rokon vagy. Ha az anyja él, akkor az ő gondoksága alatt marad (ha gondokság alá van véve).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!