Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rossz ötlet amit a fiam...

Rossz ötlet amit a fiam készül tenni?

Figyelt kérdés

9 éve együtt vannak a menyemmel, akinek mikor megismerkedtek volt egy egy éves lánya.

Még mielőtt leszolnatok szeretem a menyem és a kislánykát is. Fogadott unokaként tekintek rá. Viszont ki találták, hogy a fiam örökbe fogadna hivatalosan. Nem tudom viszont, hogy ez jó ötlet e. Bevallom azért vannak bennem kérdőjelek emiatt.

2024. jún. 21. 16:48
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nagyon is jó ötlet. Neked milyen aggályod van ezzel kapcsolatban? Ezt kifejthetnéd, mert meg fognak kövezni :)
2024. jún. 21. 16:55
 2/50 anonim ***** válasza:
13%
A fiad örökbe fogadna hivatalosan??? Téged???
2024. jún. 21. 16:56
 3/50 anonim ***** válasza:
93%
Ha 1 éves kora óta vele van, tényleg olyan neki, mintha a sajátja lenne. És a kislány számára is olyan valószínűleg. Akkor mi a probléma vele, hogy hivatalossá teszik? Inkább örülj, hogy nem az ellenkezője a fiad, hogy megcsinál 3 pulyát, aztán meg otthagyja őket, csak fizet utánuk.
2024. jún. 21. 16:58
 4/50 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy mivan ha másképp alakulna az életük és megbánja. Ha ne adj isten elválnának a menyemmel és utána nem úgy állna a kislányhoz. Hogy bárki is sérüljön.
2024. jún. 21. 16:59
 5/50 anonim ***** válasza:
89%
4: Nincs túl szoros összefüggés. Ha szeretik egymást, enélkül is megviselne mindenkit egy válás. De nem lehet így élni az életet... Olyan, mint ha össze se házasodnának a szerelmespárok, nehogy aztán majd válás legyen a vége.
2024. jún. 21. 17:03
 6/50 anonim ***** válasza:
81%
Semmi rossz nincs benne, örülj neki, hogy ilyen fiad van!:)
2024. jún. 21. 17:04
 7/50 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon jó ötlet. Nem arra kell apellálni, hogy el fognak válni. Valahogy mégis az ellenszenv érződik rajtad. Miért bánná meg? Felnőtt ember, el tudja dönteni mit akar.
2024. jún. 21. 17:04
 8/50 anonim ***** válasza:
76%
De van bármi arra utaló jel, hogy el akarnak válni, vagy rossz a kapcsolatuk?
2024. jún. 21. 17:05
 9/50 anonim ***** válasza:
85%
9 éve neveli, ő tanította járni. Biztos, hogy erős érzelmi kötődése van és apaként törődik vele. Innentől magától értetődő a döntés, hogy hivatalosan is az legyen.
2024. jún. 21. 17:06
 10/50 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmi ilyenre utaló jel nincs, amennyire tudom és látom jó a kapcsolatuk.
2024. jún. 21. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!