Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Volt már olyan veletek hogy...

Volt már olyan veletek hogy szerelmes volt belétek az unokanővéretek?

Figyelt kérdés
És nem fordítva. Olyan válaszra nem vagyok kíváncsi. Úgy érzem hogy az unokanővérem szerelmes bslém. Igaz van pasija meg 6 évvel idősebb nálam. Egész gyerekkorom óta azt éreztem. Mindig bámult meg láttam a szemeiből hogy vonzódik hozzám. Meg dícsért folyton ilyenek.Aztán egyre jobban éreztem rajta ilyet. Megfogta a mellkasomat. De nem undorítóan hanem kedvesen. Szégyenlős is néha, csodál engem látom hogy belém esett. Volt már másnak is ilyenje? Szerintem is szép lány, de nyilván nem lehetnék vele együtt. Másokkal nem ilyen mint velem a rendes öccsével sem.
jún. 13. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Mindegyik nővérem szerelmes volt belém.
jún. 14. 01:26
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Nekem még a harmad uncsi tesóm is túl közeli, pedig vonzónak találom alapvetően.
jún. 14. 01:28
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Unokanővér az is vérszerinti rokon, de más szóval unokatestvér, lehet nővér, csak távolabbi. Ja és nem normális, és soha nem volt szerelmes egyikük se belém. Talán mikor 1 éves lehettem, és egyikük szerelmes szemekkel nézett rám😄
jún. 14. 02:49
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Dugd meg gumival és kész! Gyanítom, ő sem akar tőled többet egy kiadós kufircnál.
jún. 14. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Gyerek te rendesen f@szra akarod rángatni az uncsitesód. Hát adj neki.

Nekem nagyon szép unokatestvéreim vannak,de soha nem tudnék úgy tekinteni rájuk.

jún. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!