Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Volt már olyan veletek hogy...

Volt már olyan veletek hogy szerelmes volt belétek az unokanővéretek?

Figyelt kérdés
És nem fordítva. Olyan válaszra nem vagyok kíváncsi. Úgy érzem hogy az unokanővérem szerelmes bslém. Igaz van pasija meg 6 évvel idősebb nálam. Egész gyerekkorom óta azt éreztem. Mindig bámult meg láttam a szemeiből hogy vonzódik hozzám. Meg dícsért folyton ilyenek.Aztán egyre jobban éreztem rajta ilyet. Megfogta a mellkasomat. De nem undorítóan hanem kedvesen. Szégyenlős is néha, csodál engem látom hogy belém esett. Volt már másnak is ilyenje? Szerintem is szép lány, de nyilván nem lehetnék vele együtt. Másokkal nem ilyen mint velem a rendes öccsével sem.
jún. 13. 18:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tinédzserként jöttem erre rá. Ahogy simogatott meg nézett. Jó nem pedofil nyilván. Mert jól néztem ki magasabb voltam nála szóval simán lehetett volna a csajom.
jún. 13. 18:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Már nincs kapcsolatunk egyáltalán 4 éve. Mondta hogy szomorú miatta meg ilyenek, akar velem beszélni.
jún. 13. 19:00
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Cintányéroknál ez teljesen normális, take it easy, bro. És ne mondd, hogy nem vagytok azok, magyarok nem hívják nővérnek az unokatestvért.
jún. 13. 19:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Oké. Csak hovy ne írjak annyit. Akkor normális?
jún. 13. 19:16
 5/15 anonim válasza:
100%

Nem, nagyon nem.

De ha netalan valami szovodmeny tortenne akkor rokkonnal csak kottonnal!

jún. 13. 20:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális.
jún. 13. 21:22
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Gumival dugd meg, ha nagyon nem bírsz magaddal! Végülis, nem közvetlenül vérszerinti rokonod, de így is eléggé beteg persze...

Csak ne vágd teherbe, mert akkor kábé vége az életednek!

jún. 13. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Nagymamám óvodai dajka volt pont 1993 - ig. Mesélte, hogy az egyik óvónő kolléganője az unokatestvéréhez ment hozzá és egészséges, felnőtt gyerekeket neveltek fel!

Nyilván, ez sem normális... Ráadásul, nagyon gyakori, hogy "defektes" lesz a gyerek - vagy gyerekek rokonházasságnál! Nekik szerencséjük volt.

jún. 13. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
ja, a Habsburgoknak is milyen szerencséjük volt - külön állatfajt hoztak létre lényegében
jún. 13. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek te meg akarod b@szni! Ide jöttél engedélyt kérni?
jún. 13. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!