A testvéremnek nemreg lett egy baratnoje kb. 2 honapja. A lany eleg sokat jar hozzank mostanaban, csinalunk kozos csaladi kirandulasokat is. Egy heten egyszer nalunk is szokott aludni.
Nekem nagyon tetszik ez a lany. Szep, jol oltozkodik, jofej...szoval minden...pont az esetem.
Idegesít amikor latom oket egyutt olelkezni meg csokolozni. Az is ha a tesom szobajaba erzem a lany illatat.
Tudom hogy nem szep dolog, de nem tehetek rola..
Mit tegyek? Beszeljek errol a tesommal? Vagy inkabb ne? Varjam meg amég elmulik?
Nem szeretnem ha ez ramenne a kapcsolatunk a tesommal. A lany is 19 eves es en is.
Nehogy kezdj a csajjal barmit! Folytsd el az erzeseidet, es keress mast.
2018. dec. 7. 12:15
2/14 anonim válasza:
Ebbű baj lesz more!
2018. dec. 7. 12:17
3/14 anonim válasza:
Lapulj meg. Így nem történnek félreértések, és a bátyád se képzel majd be semmit.
Majd elmúlik, ha találsz mást.
4/14 anonim válasza:
Amúgy egyes, te mit akartál mondani?XD
5/14 anonim válasza:
Ne beszélj a tesóddal, ez nem az ő baja. Keress magadnak mást, ez a lány nem a tiéd. Hűtsd le az érzelmeidet. Ne járj velük kirándulni és lehetőleg menj el otthonról akkor, amikor ő ott van.
2018. dec. 7. 12:20
6/14 anonim válasza:
És ha egyidősek vagytok? Semmit sem jelent. TE akarod a csajt, TE nem tekinted tabunak a tesód nőjét.. Miről beszélnél? "hé bartyó, én is megdugnám"? Vagy mi van? Keress saját csajt.
2018. dec. 7. 12:26
7/14 A kérdező kommentje:
Vagy inkabb ő ne jojjon hozzank
Jobb lenne ha szakitananak
2018. dec. 7. 12:39
8/14 anonim válasza:
Elmész te a pi.csába.... Azért menjen tönkre a tesód kapcsolata, mert gerinctelen vagy, és nőjéről fantáziálsz?
2018. dec. 7. 12:49
9/14 anonim válasza:
Jobb lenne ha felfognád, nem rólad szól mások élete. Szép, jófej, de takarodjon mert nem te dugod?
2018. dec. 7. 12:50
10/14 anonim válasza:
Ha ezt a stílust nyomatod rá fog menni a testvéri jó viszony. A bátyád szemszögéből mondjuk ez csak haszonnal járna az tuti. Tudod mi különbözteti meg az embereket az állatoktól? A döntéseik. Dönts úgy, hogy a tesód és az ő boldogsága fontosabb a pillanatnyi hormontúltengésednél. Ha ez nem megy nem vagy jobb egy egyszerű állatnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!