Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mamát gondozzuk, tesómat...

Mamát gondozzuk, tesómat hogyan lehetne kicsit leállitani?

Figyelt kérdés

Felváltva járunk hozzá és intézünk mindent. Ez miatt együttműködünk eddog rendben is lenne.

De tesóm mintha állandóan számonkérne, ugráltatna pattogna rajtam, hogy akkor elhoztad ezt vagy azt, bevitted ezt, intézted azt, nem?, ezt nem jól csináltad, azt amúgy kellett volna. Az oké.

(Miközben amit csak tudok megteszek, hisz rokon, családtag, és a legjobbat akarom én is.)

De már egyben van a gyomrom ha tesóm ír. Mintha folyamatosan reckíroztatna, meg kicsavarná arra mintha hanyag nemtörődöm lennék.

Persze ha ez miatt szólnék, letagadná hogy ő nem számonkér csak érdeklődik.

Pedig annak minden esetben éle van. Nem egyszer listáztatja is mit intézek.

Rosszabb, mint vmi gestapo.

Teljesen megmérgezi a gondozást vagy azt bennem hogy jóérzéssel tudjak segíteni, tenni.

Más témában meg szinte szóba se áll velem. Nem lelkizünk, messze él, jól él, egyebekben le vagyok ejtve. Szülinapkor fel se köszönt, csak másnap 2 szóval meg ilyen.

Olyan így mintha megkeserítené az életem. És nem tudom mit tegyek.

2024. jún. 3. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
És nincs szád, hogy leállítsd, vagy félsz tőle? Az felett lwhet főnökösködni, aki ezt megengedi.
2024. jún. 3. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
Ismeros helyzet, nalunk en cagyok a gestapo...irj pm
2024. jún. 3. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

O az idosebb? Nem azert, mert ilyen hulye veled, csak mert hatalma van folotted.

Gondolom, kenytelenek vagytok ebben tovabbra is egyuttlenni mondani konnyu mit kene.

Azt hidd el, hogy o valamiert kekeckedik. Minel inkabb nem volna mibe belekotnie, annal inkabb talalna valamit. Keseru ember lehet, es ugy kepzelem, otthon vagy munkahelyen kussol, rajtad tudja ezt kielni.

Akar vitaztok, akar tursz, inkabb sajnalatot erezz, vagy sz@rd le. Ugy ertem, erezd, hogy te jol csinaltad, o nem mervado, masok is gondoljak, hogy rendesen segitesz.

2024. jún. 3. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Aggódik érte, ez természetes. Magadat állítsad le.
2024. jún. 4. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!