Mit reagáljak ha ezt írta nekem a bátyám barátnője?
A bátyám barátnőjének van egy 15 éves lánya, aki meglátta, hogy egy kis rész kilátszik a tetoválásomból, és kèrdezte, hogy milyen tetoválásom van, mutassam meg neki. Én megmutattam, mivel kérdezte így elmondtam, hogy honnan származik az idézet és mit jelent, hány éves voltam amikor csináltattam stb.
Aztán másnap az anyja írta nekem, hogy minek mutogatom a tetoválásom a gyereknek, tegnap óta azzal nyaggatja, hogy ő is ilyet szeretne és engedje meg neki,hogy megcsináltassa vagy majd megcsináltatja sunyiba. És hogy miylen felelőtlen vagyok, hogy ilyesmire biztatok egy gyereket.
Pedig csak azért mutattam meg mert ő kérte, és egy szóval sem biztattam, hogy neki is legyen tetoválása. De az anyja már előre eldöntötte, hogy igen. Hogy lehetne ezt normálisan megbeszélni?
Semmit. Én anyám is ilyen volt, 21 évesen elmentem, azóta nem beszélek vele :D
Okkal. Idióta pi..a az ilyen. Ahelyett, hogy leülne megbeszélni a gyerekkel, ordít vele meg mindenkivel.
Majd ha lehiggadt, mondd el neki, amit itt leírtál. Megtetszett a lányának, most te ehhez mit szólhatsz: neked is tetszik, azért csináltattad.
Hogy a kislány csináltat-e, azt beszéljék meg egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!