Kérnétek munkadíjat rokontól?
Úgy kezelném, hogy fizetnék neki, ha megköszönné a pénzt én is megköszönném a munkáját.
Aztán többet nem várnék tőle ingyenes szívességet, de ha ügyes szakember, akkor máskor is alkalmaznám, az árat előre megbeszélve.
Ha meg bármi szívességet kérne, akkor azt mondanám neki, hogy elfoglalt vagyok/pihenni akarok, biztos talál erre más szakembert is.
Érdekesek a pontozások, tehát akkor hagyni kell kihasználnia magát, és különben is, a kérdező a hibás mindenért. Na ez a gyk.
Ha az unokatesó tette volna fel a kérdést, akkor persze ő lenne a rohadék a gyk-s brancs szerint.
Amúgy igen, mert aki pl. azt írta, hogy most fizesd ki, de utána ne kérj tőle segítséget, viszont te se segíts neki ingyen, na az is nullára lett pontozva, nem értem, miért (azóta már nem nulla, mert zöldet nyomtam rá).
Tök logikus itt mindenki, azt sem tudja, mit tart helyesnek igazából.
26
Mindenki hibás egy kicsit. Bár nagyon megértem a kérdezőt mert volt hasonló ügyem, ő is hibás mert naívan bedőlt, csak azért mert rokon, és azt mondja jó a kapcsolatuk. De még sem ismeri a rokon értékrendjét.
De nem hibás a kérdező mégsem mert ő hányszor segített amit a rokon ezek szerint nem érdemelt meg.
Szóval igaz a jó öreg mondás: jó tett helyébe jót ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!