Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan szóltam rá, vagy nem...

Jogosan szóltam rá, vagy nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Tegnap egy családi összejövetelen voltunk. A sógorom felajánlotta a férjemnek, hogy ha gondoljunk mehetünk velük a 7 személyes autóval, így eloszlik a benzin is stb. Megbeszéltük, hogy jó persze akkor menjünk. Ő, a felesége(férjem húga) és a 2 gyerekünk.

Az oda út rendben telt.

Viszont haza felé, már sötétedett és közben észre vettem, hogy a telefonját nyomkodja, konkrétan a Messengeren chetel. És szóltam neki, hogy legyen szíves vezetés közben ne a telefont nyomkodni mert itt ül két kisgyerek is, és ne veszélyeztesse az életünket. Majd kiakadt, hogy hát ő mindig szokott egy egy üzenetet írni vezetés közben, és nem lesz semmi. Na kisebb szóváltásba bonyolódtunk, hogy elég egy másodpercre nem oda figyelnie és megvan a baj. A férjem is mondta neki, hogy teljesen igazam van, őt nem érdekli ha egyedül van azt csinál amit akar, de most legalább bírja ki.

Szerintetek jogos volt, hogy szóltam neki, vagy inkább nem kellett volna?

febr. 19. 20:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
6%

Na kisebb szóváltásba bonyolódtunk

ez nem a rászólás kategória... kocsiban nem állsz le balhézni azzal, aki vezet. Pont.

febr. 20. 13:08
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

24-es, dehogynem küldöm el az anyjába azt, aki vezet, hogyha sms-ezik meg messengeren írogat vezetés közben.

Még szép, hogy, mert egy idióta.

febr. 21. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!