Szerintetek jogosan vagy jogtalanul szóltam?
A partenerem 1 évig munkanélküli volt.Utána sikeresen talált egy sofőri állást.Reggel 5.-től délután 2-3-ig dolgozik.Van egy közös gyermekünk is,lassan másfél éves.
Az első 3 hét alatt nem csinált semmit,megérkezett,evett,letusolt néha lefeküdt aludni stb.
3.héten kiborultam,mert a gyerek igényelte az apját.Odament hozzá,hogy foglalkozzon vele,erre ő fogta és bekapcsolta a tv-t neki majd folytatta a könyvét amit olvasott.
Nem kértem tőle,hogy a háztartásba segitsen,szinte megcsinálok egyedül mindent,csupán arra kértem,hogy a fiával foglalkozzon,hiszen neki is új a helyzet,eddig szinte mindig együtt voltak itthon,meg amúgyis,gyereke.
Erre ő azt mondta,hogy arra nem vagyok képes,hogy megvárjam amig belerázodik az új ütembe,a melóba stb és én egyből neki esek.
Szerintetek várnom kellett volna és nem szólni neki vagy jogosan szóltam,hogy foglalkozzon a gyerekével?
Nem hiszem, hogy tudunk ítélkezni,DE
a gyerek az gyerek, gyerekfejjel gondolkodik, a mában és a mostban él. És ő MOST gyerek! Ha az apai funkciók elmaradnak, nem fog magyarázatként szolgálni, hogy apa sokat dolgozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!