Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogtalanul...

Szerintetek is jogtalanul húztam fel magam anyósom miatt?

Figyelt kérdés

Anyósom nagyon rossz indulatú,kétszínű mások ezt mondják!

Épp költöztük a régi házunkat eladtuk az újat pedig megvettük, addig a sok cuccunkat letettük az ő garázsukba, rengeteg mindenünknek lába kélt, sokáig nem találtam a kislányom drága fülbevalóját, pedig pontosan tudtam mibe tettem és csomagoltam, nem voltak meg a porcelánjaink sem, eltűnt egy nagyon drága étkészletem, evőeszközök kések, kávés csészék, akkor most tegnap ugye jött a mikulás, szerettük volna gyermekeinket meglepni, tavaly vettünk kültéri nagy mászós világítós mikulást, égen földön kerestük, a garázsba is nem volt sehol, tegnap férjem felhívta az anyját nem e látta, ő meg itt van fent nálunk a szekrénybe. Anyósomék az unokáiknak sosem vettek semmit sem, ráadásul nagyon sok cuccunk eltűnt, na én ezt tegnapig bírtam, majd azt mondtam a férjemnek elegem van anyádból, ha én ezt tudom, hogy eltűnik ennyi cuccunk, inkább béreltem volna egy garázst. Azt is mondtam neki én nem tudtam, hogy anyádnak ragad a keze... Itthon a lakásunkból is tűnt el pár dolog miközben csak ő volt itt! Ti mit csinálnátok?

2012. dec. 6. 09:27
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Abba az 1 hónapba míg a garázsba voltak a cuccaink, az összeset átforgatták, átrendezték, minden máshogy volt, gyerekeim játékait is felhordták magukhoz, persze ők sosem vettek semmit nekik...
2012. dec. 6. 09:29
 2/22 Quorra ***** válasza:
94%
Fuuuu én pofán b.sztam volna a véndögöt és nem engedném, hogy a lábát a házamba tegye!
2012. dec. 6. 09:34
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Mikor mentek a Mikulásért, akkor mond meg neki, hogy ha szükségük van valamire, akkor szóljanak, mert ti szívesen adtok. De ne vegyenek el kérdezés nélkül semmit, mert ha nektek szükségetek van rá és nem találjátok a keresett tárgyat, az problémát okoz nektek.

Azt is megkérdezném, hogy ha már a Mikulás ott van, nem e találták meg e a gyerek ékszereit, mert szegényke keresi...

És ezek után őrizetlenül semmit nem hagynék náluk. Mikor hozzánk jönnének elpakolnék minden értékesebb tárgyat.

Nagyon nem tudsz mit tenni. Vitatkozni felesleges. Úgy sem fogják bevallani mit tettek, vagy még felfogni sem.

2012. dec. 6. 09:38
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

tegnap férjem felhívta az anyját nem e látta, ő meg itt van fent nálunk a szekrénybe. :DDDD

EZen nagyot nevettem :)

2012. dec. 6. 09:48
 5/22 anonim ***** válasza:
74%

amúgy jogos,én is kiakadnék hogy ennyi minden eltűnt nyomtalanul....elég érdekes

de biztos mindent ő lopott el?

nem gondolta h keresni fogjátok?

meg egy elég nagy darab mikulás díszt,hogy tud úgy ellopni,hogy ne vegyétek észre?

nem lehet h betörtek....

2012. dec. 6. 09:51
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

férjed am mit szól ahhoz,hogy otthonról is tűntek el cuccok?

én vennék egy olcsó kamerát,vagy kiraknék valahová egy ezrest,lefényképezném a telómmal,hogy odaraktam,mikor ott van,aztán hirtelen elmennék wc-re,vagy mit tudom én,és visszajönnék megnézni hogy ott van e a pénz.......

2012. dec. 6. 09:55
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Tehát konkrétan kipakolta a cuccotokat, és azt még be is ismerte, hogy a mikulás ott van nála a szekrényben???

Nem is értem, én tuti megkérdezném, hogy miért, és minek neki.

Igen, igazad van, biztos én is nagyon mérges lennék.

2012. dec. 6. 09:56
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

szerintem így akartad írni :)

tegnap férjem felhívta az anyját nem e látta, ő meg: itt van fent nálunk a szekrénybe!

2012. dec. 6. 09:58
 9/22 A kérdező kommentje:
Ahol ők laknak 2 percre van a házuktól a garázs, tehát volt idejük bőven felvinni a cuccokat a kislányom fülbevalóját a férjem találta meg náluk a szekrényen az egyik porcelánunkba. Most a mikulást bevallotta, hogy ott van náluk a szekrénybe. Nem tört be senki a garázsba.
2012. dec. 6. 10:03
 10/22 A kérdező kommentje:
A garázs egyébként teljesen tele volt, rengeteg holmink van, így meg telt, ők átrendezgették felforgatták, aztán ami megtetszett nekik vitték!:(
2012. dec. 6. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!